Zondag 13 juni extra geopend - Het voorproefje op je vakantie!

Zondag 13 juni extra geopend - Het voorproefje op je vakantie!

Zondag 13 juni hebben wij met "Het voorproefje op je vakantie!" een extra koopzondag ingelast. Tijdens deze koopzondag zijn wij van 11:00 t/m 17:00 geopend en beleeft u letterlijk en figuurlijk een voorproefje op uw vakantie. Onze "huiskok" Bas staat jullie buiten namelijk al op te wachten met heerlijke mini hamburgers en kleine sateetjes. Ook de koffiekraam van Murphy's Law is weer aanwezig. Hier geniet u van een lekker bakje koffie of een andere verfrissing.

Na buiten genoten te hebben van de eerste ronde, gaat "Het voorproefje op je vakantie!" binnen pas echt beginnen. Ook deze koopzondag profiteert u in de winkel namelijk weer van diverse interessante aanbiedingen op zowel onze kampeer- als outdoorafdeling. Kom langs en maak uw volledige uitrusting in één keer compleet!

Er zijn weer nieuwe Cadac barbecues op voorraad!

Showroom

Even verderop in onze showroom bewonder je het aanbod campers en caravans van onze dealermerken Hymer, Eriba, Bürstner, Carado, Hobby en Fendt. Een uitgebreid aanbod topmerken, met voor iedere kampeerliefhebber een voertuig die aan zijn verwachtingen voldoet.

Hierbij willen wij speciaal de Eriba Nova Light Delight nog even extra benoemen. Deze compacte lichte caravan is beschikbaar in de indelingen 442 en 465. De Eriba Nova Delights zijn compacte en hoogwaardige caravans met een hoog uitrustingsniveau. De Delight uitvoeringen worden met een voordeelpakket, tot maar liefst €3.205,- geleverd. Zo beschikken deze caravans over vloerverwarming, lichtmetalen velgen, comfortbekleding in de zitgroep, Big foots en nog veel meer!

Bekijk het aanwezige aanbod

Last minute camper huren

Een camper huren is de ideale oplossing als u tijdens uw vakantie niet gebonden wilt zijn aan een vaste plek, maar de vrijheid wilt hebben om te gaan en staan waar u wilt. Bent u last minute op zoek naar een mooie verhuur camper? Hiervoor kunt u uiteraard altijd in onze up-to-date verhuurmodule terecht. Daarnaast hebben wij op onze website een overzicht gemaakt met beschikbare modellen en de bijbehorende beschikbare data. Bekijk het overzicht van beschikbare campers via onderstaande knop.

Bekijk het overzicht
Gerelateerde artikelen
Wilt u meer weten?
Zondag 4 juli - Koopzondag
Zondag 4 juli - Koopzondag

Zondag 4 juli - Koopzondag! De showroom en winkel zijn dan van 11:00 t/m 17:00 extra geopend.