Zaterdag 11 en zondag 12 juli “Goed voorbereid op vakantie weekend” bij DE JONG

Iedereen gaat zich langzaam aan weer voorbereiden op zijn vakantie en dat vieren wij zaterdag 11 en zondag 12 juli daarom graag met het “Goed voorbereid op vakantie weekend”. Of u dit jaar vakantie viert in Spanje, Frankrijk, Italië, Nederland of misschien wel in de achtertuin maakt niet uit, heerlijk genieten van een kampeervakantie kunt u overal!

Wij proosten graag op uw vakantie!

Wij proosten graag op uw vakantie! Daarom zullen onze gastvrouwen u dit weekend bij binnenkomst voorzien van een lekker welkomstdrankje. Tijdens het weekend zijn onze showroom en winkel op zondag extra geopend en kunt u weer profiteren van leuke acties en aanbiedingen in onze uitgebreide kampeer-, recreatie- en outdoorwinkel.

Winactie T.W.V €300,-

Ter promotie van het “Goed voorbereid op vakantie weekend” hebben wij weer een hele leuke winactie op onze Facebookpagina, waarbij u kans maakt op een zeer uitgebreid prijzenpakket ter waarde van €300,-. Het prijzenpakket bevat onder andere een compleet kooktoestel, waterkoker, pannenset, lamp, diverse soorten glazen en bekers, borden en natuurlijk servies. Hier gaat u deze zeker heel goed voorbereid mee op vakantie. Het enige wat u hoeft te doen is het onderstaande bericht te liken en #Goedvoorbereidopvakantieweekend in de reacties te plaatsen.

Aanbiedingen

Tijdens het “Goed voorbereid op vakantieweekend” profiteert u ondere van de onderstaande aanbiedingen. Naast de onderstaande aanbiedingen profiteert u ook van de diverse wandelschoenen die in aanbiedingen zijn en andere producten die in de kampeerwinkel in de aanbieding zijn.

Westfield
Smart Star 105

 €75,-
€94,95

TAFELS

Crespo
Tex-Supreme AP-237/76

€159,00
€184,95

kAMPEERSTOELEN

Campsite
Rocky 2

 €75,-
€94,99

TENTEN

Lowa
Aerox GTX lo

€159,
€199,99

WANDELSCHOENEN

20% korting op alle rugzakken en backpacks

TASSEN

Campingaz
Camp Bistro Deluxe

€25,
€39,95

KOOKAPPARATUUR

Teun
Allasio

 €24,95
€34,95

LAMP EN VERLICHTING

Teun
Krukje

€17,50
€24,95

KAMPEERKRUKKEN