Tweede Pinksterdag: Extra geopend en Italiaanse pizza demo en workshop

Tweede Pinksterdag: Extra geopend en Italiaanse pizza demo en workshop

Op maandag 1 juni Tweede Pinksterdag zijn onze showroom en winkel zoals elk jaar van 11:00 – 17:00 extra geopend. Kom dus gerust langs om een bezoek te brengen aan onze showroom en winkel.

Let op: Technocenter is gesloten.

Italiaanse Pizza Demo en Workshop

Tweede Pinksterdag komt Bas, bekend van onze online kookshow “Outdoor cooking” en vorig jaar tevens als kok aanwezig bij ons evenement “Koken op de camping” een Italiaanse Pizza Demo en Workshop geven.

Tijdens de Italiaanse Pizza Demo legt hij uit hoe je tot het perfecte pizzadeeg komt en in de Workshop ga je samen met Bas aan de slag om van dit pizzadeeg daadwerkelijk een heerlijke pizza te maken.

Uiteraard zorgen wij ervoor dat er genoeg ruimte is om dit op een veilige afstand en manier te doen. Schrijf je via het onderstaande formulier in, laat weten met hoeveel personen je mee wilt doen en wat je voorkeurstijd is. Om de veiligheid van iedereen te kunnen garanderen kunnen er maximaal 3 mensen per per tijdslot met de workshop mee doen.

Wees er dus snel bij en schrijf je in!

De inschrijving voor de workshops is vol. Mocht er iemand niet op komen dagen of uit de planning vallen. Dan is het mogelijk om op locatie alsnog in te schrijven!

Inschrijving vol

Wilt u meer weten?
Lockdown openingstijden
Lockdown openingstijden

Klik hier voor alle informatie over de maatregelen en openingstijden!