Tip CADEAU weken

Tip CADEAU weken

Het is alweer aftellen geblazen naar de feestdagen en daarom zijn de tip CADEAU weken begonnen bij DE JONG Kampeer & Recreatie. Tijdens deze weken zullen er per week leuke cadeau tips voorbij komen voor op de verlanglijstjes. Houd daarom de nieuwsbrief en onze sociale media kanalen Facebook, Instagram & LinkedIn goed in de gaten om geen tip te missen. U leest de tips natuurlijk ook in deze blog. Laat de feestdagen maar komen!

#Tip 1 Falke sokken

Het ideale cadeau voor de feestdagen zijn natuurlijk sokken. Al helemaal de sokken van Falke. Deze sokken zijn goed ademend, zorgen voor comfort op drukplekken en hebben de ideale pasvorm. De Falke sokken zijn er in korte varianten, lange varianten en in de compressie variant. Ze zijn er in wandelsokken, rensokken en voor sneakers. Kortom voor iedereen wat wils!

Bekijk hier alle Victorinox Falke sokken

#Tip 2 Victorinox SwissArmy Knife

Een messcherpe tip voor onder de kerstboom! Functioneel en toch elegant. De Victorinox SwissArmy Knifes hebben van 8 tot 16 essentiële functies in hun slanke profiel. Het is een lichtgewicht metgezel die is gemaakt voor dagelijks gebruik en het avontuur van elke dag, of het nou in een zak of een gereedschapskist wordt gedragen. Een Victorinox Swiss Army Knife is een handige partner om de dag mee door te komen.

Bekijk hier alle Victorinox SwissArmy Knifes
Gerelateerde artikelen
Wilt u meer weten?
Gehele bedrijf op maandag(en) gesloten
Gehele bedrijf op maandag(en) gesloten

Van 1 november tot en met 31 januari is het gehele bedrijf op maandag(en) gesloten. Bekijk hier voor onze actuele openingstijden.