T/m 31 augustus korting op diverse slippers, sandalen en wandelschoenen!

T/m 31 augustus korting op diverse slippers, sandalen en wandelschoenen!

Zeker als u van actieve vakanties houdt is goed schoeisel heel belangrijk. Speciaal daarom hebben wij, om de vakantie goed te beginnen, op onze outdoor afdeling diverse leuke en interessante aanbiedingen op slippers, sandalen en wandelschoenen. Ook als u niet op vakantie gaat, maar graag op slippers loopt of aan de wandel gaat bent u natuurlijk meer dan welkom!

20% korting op Ipanema, Rider, Cartago en Teva slippers en sandalen

Speciaal om de vakantie goed te beginnen geven wij jullie tot en met 14 augustus in de winkel 20% korting op slippers van Ipanema, Rider en Cartago. Ook op de slippers én sandalen van Teva krijgt u 20% korting! Zeker als het weer wat warmer wordt, is het heerlijk om je voeten weer wat lucht te geven. De slippers van Ipanema, Rider, Teva en Cartago kunnen dus zeker niet in jouw koffer ontbreken. Heerlijk voor naar het zwembad, strand of gewoon voor op de camping. 

Bekijk aanbiedingen

20% korting op het volledige aanbod Salomon wandelschoenen

Het Franse merk Salomon is ontstaan in 1947 in de Franse Alpen. Salomon ontwerpt al jaren kleding, skikleding,  accessoires en schoenen. Salomon staat bekend om de lichtgewicht materialen en bescherming tegen alle weersinvloeden. Salomon schoenen hebben een stoer uiterlijk, zitten comfortabel en worden dan ook vaak als een dagelijkse schoen gebruikt. Tot en met 31 augustus profiteert u op 20% korting op Salomon wandelschoenen!

Salomon wandelschoenen

Korting op populaire LOWA Renegade GTX Mid (Ws) 

De Lowa Renegade Mid GTX bestaat al meer dan 20 jaar en is zowel voor dames als heren al jaren de best verkochte wandelschoen wereldwijd. DE JONG heeft deze schoen dan ook altijd, vaak in meerdere kleuren, voor dames tot en met maat 43 en heren tot en met maat 50 op voorraad. Tot en met 31 augustus betaalt u geen €199,99 maar €189,98 voor de LOWA Renegade GTX!

Bekijk de LOWA Regenade GTX Mid (Ws)

Diverse wandelschoenen in de aanbieding

Naast de Lowa Renegade GTX Mid en de wandelschoenen van Salomon hebben wij ook diverse andere wandelschoenen in de aanbieding. Denk hierbij aan verschillende modellen van Grisport, zoals de Torino Mid, Bozen Mid, Como Mid en Everest Mid, maar ook de Torino Low, Siena Low en de Scilla. Naast de Renegade van Lowa, is ook de Ferrox N4D in de aanbieding en bij Hanwag profiteer je van korting op verschillende Gritstone, Robin en Canyon modellen. Bekijk daarom alle aanbiedingen!

Wandelschoenen aanbiedingen
Gerelateerde artikelen
Wilt u meer weten?
Maandag gesloten van 16 september t/m 14 maart.
Maandag gesloten van 16 september t/m 14 maart.

Vanaf 16 september t/m 14 maart is de showroom en de winkel op maandag gesloten. Bekijk hier onze openingstijden voor het najaar- en winterperiode