Lichtkunstenaars halen ter promotie van leuke winactie Noorderlicht naar DE JONG Kampeer & Recreatie

Lichtkunstenaars halen ter promotie van leuke winactie Noorderlicht naar DE JONG Kampeer & Recreatie

De Erwin Hymer Group heeft voor de Oktober Kampeermaand het Noorderlicht naar DE JONG Kampeer & Recreatie gehaald.

Ter promotie van Oktober Kampeermaand organiseert de Erwin Hymer Group, eigenaar van onder andere de merken Hymer, Bürstner, Eriba en Carado, de winactie ‘Win uw Gouden Match”. Speciaal voor deze winactie is hiervoor het Noorderlicht naar DE JONG Kampeer & Recreatie in Hillegom / De Zilk gehaald. Met de winactie maakt u kans op een camperreis naar de Noordkaap inclusief €2.500,- zakgeld, maar ook op een gratis caravan t.w.v. €20.000,-!

Tot en met zondag 1 november kan de “Win uw Goudenmatch” code die bij deelname aan de winactie wordt ontvangen bij DE JONG worden ingeleverd. Tevens heeft u tot en met zondag 1 november de kans om de DE JONG Presentieshow 2021 te bezoeken. Tijdens de DE JONG Presentatieshow worden de nieuwe 2021 modellen van Hymer, Bürstner, Carado, Eriba, Fendt en Hobby gepresenteerd en profiteert u van heel veel voordeel.

Met extra koopzondagen op 25 oktober en 1 november biedt DE JONG daarbij een extra mogelijkheid om de showroom en winkel te bezoeken. Maandag 26 oktober is DE JONG gesloten.

Voor meer informatie over de winactie en DE JONG Presentatieshow 2021 klikt u op onderstaande button:

Meer informatie
Wilt u meer weten?
14 en 15 mei DE JONG's Wandeldagen
14 en 15 mei DE JONG's Wandeldagen

Vrijdag 14 en zaterdag 15 mei organiseren wij DE JONG's Wandeldagen, kom jij ook? Lees meer..