Geen TV signaal vanaf wandcontactdoos in caravan of camper

Geen TV signaal vanaf wandcontactdoos in caravan of camper

Steeds vaker zijn caravans en campers uitgerust met een buiten wandcontactdoos. Veelal zitten hier de volgende aansluitpunten op; 230 Volt, 12 Volt , CAI en Sat. Deze wandcontactdoos is handig voor een 230 volt aansluiting in de voortent of onder de luifel, maar kan ook gebruikt worden om het signaal van een losstaande satellietantenne of de kabelaansluiting van de camping naar binnen te halen. Ook kan hij gebruikt worden om het signaal van een vast gemonteerde satellietantenne naar de voortent te brengen om hier TV te kunnen kijken.

Wie denkt dat dit uitsluitend een kwestie is van de kabel en TV aansluiten heeft het mis. In vele gevallen is alleen de 230 volt aansluiting volledig aangesloten en zijn de CAI en Sat aansluitpunten niet aangesloten. Ook als er wel een voorbekabeling aanwezig is, is deze vaak aangelegd tot een centraal verdeelpunt die op verschillende plaatsen in de caravan of camper kan zitten. Vaak is dit in de hangkast of in een bovenkast.

Om een goed signaal bij het TV aansluitpunt te krijgen dient de juiste kabel doorverbonden te worden en de juiste connectoren gebruikt te worden voor de apparatuur die u gebruikt. Uiteraard kan ons Technocenter dit voor u verzorgen. Wanneer u hier een afspraak voor maakt is het van belang dat u wel duidelijk aangeeft welk signaal u wilt ontvangen en waar uw TV wordt geplaatst. Als u uw gegevens via het contactformulier aan ons meld nemen wij contact met u op.    

Onderhoudsafspraak maken
Gerelateerde artikelen
Wilt u meer weten?
Zondag 4 juli - Koopzondag
Zondag 4 juli - Koopzondag

Zondag 4 juli - Koopzondag! De showroom en winkel zijn dan van 11:00 t/m 17:00 extra geopend.