GEEN Ontvangst Astra 3 met Teleco satellietantenne


Het is ons bekend geworden dat door een frequentiewijziging op Astra 3, Teleco DVB-S2 systemen de Astra 3 satelliet niet meer kunnen vinden. Dit betekent dat gebruikers van de genoemde Teleco satellietsystemen de meest gangbare Nederlandse zenders niet meer kunnen ontvangen. Gelukkig is dit door u zelf te herstellen door het GRATIS downloaden en installeren van de juiste software. Deze update zorgt ervoor dat het zoeksysteem van Teleco de nieuwe instellingen van Astra 3 weer kan vinden.

Klik hier en download de handleiding!

Klik op de bovenstaande button om een handleiding downloaden waarin wordt uitgelegd welke software u moet downloaden en hoe u deze software kunt installeren. Mocht het zo zijn dat u dit zelf niet lukt of wilt u het sowieso door ons laten uitvoeren, dan is dit uitsluitend op afspraak mogelijk.

Deze update heeft niets te maken met een mogelijke fout in uw satellietsysteem of een niet juiste montage en/of aansluiting. Daarom zijn de kosten als wij dit uitvoeren €60,- incl. btw. Dit bedrag dient direct contant of per pin afgerekend te worden.

Wij vertrouwen er op u zo spoedig en goed mogelijk geïnformeerd te hebben en adviseren u de update zo spoedig mogelijk uit te voeren of indien gewenst met ons Technocenter een afspraak te maken waarmee u teleurstellingen voor uw vakantie voorkomt.

 

*LET OP: Deze informatie geldt uitsluitend voor Teleco DVB-S2 systemen!