De najaarsbeurzen openen weer hun deuren

De najaarsbeurzen openen weer hun deuren

De najaarsbeurzen openen weer hun deuren. Uiteraard staan onze verkoopadviseurs ook dit jaar weer bij meerdere stands klaar om u te helpen. Kom dus gezellig bij ons langs! Tijdens de najaarsbeurzen ziet u een groot aantal campers en caravans van vele verschillende merken. Benieuwd waar en hoe u ons kan vinden? Dat leggen wij u graag hieronder verder uit!

Kampeer & Caravan Jaarbeurs Utrecht

Van 5 oktober tot en met 9 oktober 2022 zijn onderstaande verkoopadviseurs aanwezig bij de Kampeer & Caravan Jaarbeurs Utrecht. Vraag bij de info balie op de betreffende stand naar onze verkoopadviseur en zij wordt voor u opgeroepen.

Stand Verkoopadviseur(s)
Eriba caravans Hans de Jong en Hans Boers
Bürstner caravans Cor de Jong

 

Koop hier uw tickets

Dordrecht OPEN

Van 3 september tot en met 11 september 2022 is onderstaande verkoopadviseur aanwezig bij de Dordrecht OPEN. Vraag bij de info balie op de betreffende stand naar onze verkoopadviseur en hij wordt voor u opgeroepen.

Stand Verkoopadviseur
Fendt caravans Hans Boers
Hobby  caravans Hans Boers

Caravan Salon Düsseldorf

Van 27 augustus tot en met 4 september 2022 zijn onderstaande verkoopadviseurs aanwezig bij de Caravan Salon Dusseldorf. Vraag bij de info balie op de betreffende stand naar onze verkoopadviseurs en zij worden voor u opgeroepen.

Stand Verkoopadviseur
Hymer campers, Hymer buscampers en Eriba caravans Hans de Jong
Bürstner Campers, buscampers en caravans  Cor de Jong

Showroom

Uiteraard zijn er in onze grote showroom in Hillegom - De Zilk ook vele merken campers, buscampers en caravans te zien. Hier staan de volgende verkoopadviseurs voor u klaar:

 

Bekijk onze openingstijden
Gerelateerde artikelen
Wilt u meer weten?
50 jarig jubileum win- en kortingsacties oktober
50 jarig jubileum win- en kortingsacties oktober

50 jarig jubileum win- en kortingsacties
Het is feest! DE JONG Kampeer & Recreatie bestaat 50 jaar! Graag vieren wij deze mijlpaal samen met u. Wij hebben t/m okt. iedere maand winacties en aanbiedingen. Meedoen met de winacties? Leuk! Houd onze nieuwsbrief en socials in de gaten. De winactie van de maand oktober staat al op Facebook en Instagram. Nog niet ingeschreven voor de nieuwsbrief? Dat kan hier

Via de blog op onze website leest u meer informatie hoe u aan de winacties kunt meedoen en hoe u van onze aanbiedingen kunt profiteren.

 

- WINACTIE DE JONG 50 JAAR OKTOBER

De hoofdprijs van de maand oktober is de E-4Motion Mini Elektrische Vouwfiets t.w.v. € 1.041!