Compacte bus camper - Ruime gezinsauto

Compacte bus camper - Ruime gezinsauto

De compacte bus campers zijn nieuw bij DE JONG Kampeer & Recreatie en krijgen al veel aandacht van de bezoekers in de showroom. De Crosscamp Flex op basis van de Toyota Proace en de Bürstner Copa welke op Ford gebouwd is, staan in meerdere kleuren en uitvoeringen in de showroom te blinken. Het voordeel van deze ruime personenauto’s is dat ze multifunctioneel te gebruiken zijn. Het zijn ruime 4 tot 6 persoons familie- of gezinsauto’s waarbij eenieder mee kan. Daarnaast zijn het ook heerlijke compacte campers waarmee je zeer comfortabel als een personenauto rijdt en echt overal komt. Op deze manier geniet je 365 dagen per jaar maximaal van je compacte bus camper of van een ruime familieauto, net hoe je deze zelf noemen wilt. Dit functionele gebruik gaat ook gepaard met een aantrekkelijk gebruikers prijsplaatje. Door de inrichting van de bus camper vallen deze in het 25 % camper motorrijtuigen tarief en door het relatief lage model zijn ze zeer gunstig wat brandstof gebruik betreft. De Crosscamp en de Bürstner Copa zijn dan ook een zeer goede investeringen waarvan je het gehele jaar voor zowel woon-werk verkeer, sport, vakantie en vrije tijd van kunt genieten.

Toyota Crosscamp

De Toyota Crosscamp is in Duitsland al enkele jaren op de markt en spreidt door het succes haar vleugels verder uit in Europa.  De Crosscamp wordt gemaakt op de zeer sportief uitziende en uiterst comfortabel rijdende Toyota Proace. Deze ruime gezinsauto is standaard uitgerust met 5 zitplaatsen en kan uitgebreid worden naar 6 zitplaatsen. Slaapruimte is er voor 4 volwassenen of 2 volwassenen en 2 tot 4 kinderen. De Crosscamp is multifunctioneel ingericht met standaard 5 zitplaatsen, tafel, keuken, opbergkasten en uit te breiden met allerlei handige opties zoals vaste koelkast in keuken en/of uitneembare koelbox, luifel, ambiance verlichting en vele auto opties. Het hef/ slaap dak biedt een prachtige Panorama View waardoor het bij het wakker worden al direct genieten is van het buitenleven. Naast het Multifunctionele gebruik parkeer je de Crosscamp op elke parkeerplek en met de geringe hoogte van 199 centimeter in de meeste parkeergarages.  

Bekijk hier de Toyota Crosscamp

Bürstner Copa C 500

De Burstner Copa C 500 is een nieuw model en is gelijk de meest compacte bus camper uit de Bürstner familie. Uitgerust op basis van het nieuwe Ford Custom Chassis is deze met een breedte van 199 centimeter de ideale stadscamper. De Copa C 500 is verkrijgbaar in een Holiday en Bus uitvoering. Hierdoor kiest men zelf welke Copa het beste past om er heerlijk op uit te gaan met het gehele gezin en het meest functioneel is voor het woon- werk verkeer. Zowel met de Holiday als met de Bus uitvoering geniet je maximaal van de Copa C 500 voor stedentrips, boodschappen, sport en het vrije recreëren. Het interieur is perfect voor het gebruik tijdens de vakantie. Zo zit er een vaste keuken in, een wegvouwbare tafel en kastruimte om alles op te bergen. Net als bij de Crosscamp is de Copa van Bürstner zeer geliefd bij de ZZP’ers die het nuttige en aangename van deze compacte bus camper of ruime gezinsauto uitstekend weten te combineren.

Bekijk hier de Bürstner Copa C 500

Op vakantie met de stadscampers

Deze compacte bus camper een keer uitproberen? De Toyota Crosscamp zit in ons verhuurprogramma. Met een weekje huren ervaar je snel de vele voordelen van deze ruime gezinswagen/ bus camper.  Denk aan een heerlijke stedentrip of een vakantie over smalle bos- en landweggetjes. Met de compacte bus campers is niets te gek en geen bestemming te vreemd of te ver.

Bekijk hier de Crosscamp verhuurcamper

De compacte bus campers Crosscamp Flex en Bürstner Copa C 500 in de Showroom

De vele uitvoeringen, kleuren en mogelijkheden van deze compacte bus camper/ ruime gezinsauto zelf beleven? Kom dan naar onze showroom! De showroom is aangevuld met nieuwe voorraad. Met vier nieuwe Crosscamp Flex modellen en vier nieuwe Bürstner Copa modellen zijn deze uit voorraad leverbaar en staan in onze showroom klaar om bewonderd te worden. Beleef en zie zelf de vele mogelijkheden en je raakt overtuigd van de vele voordelen van deze compacte bus camper/ ruime gezinsauto. Onze verkoopadviseurs laten ze graag aan je zien! Uitereraad onder het genot van een kopje koffie of bakje thee.

Bekijk hier de openingstijden van de Showroom
Gerelateerde artikelen
Wilt u meer weten?
Wij laten u snel weten of de wijziging gelukt is via e-mail
Pdf icons created by Good Ware - Flaticon