Hobby Beachy vanaf nu in onze showroom

De Hobby Beachy in onze showroom
Goed nieuws!!! De Hobby Beachy 360, 
420 en 450 caravan is nu te bewonderen in onze showroom en uit voorraad leverbaar. 

Hobby Beachy verkozen tot ANWB caravan van het jaar 2022
De Hobby Beachy is op 6 oktober verkozen tot ANWB caravan van het jaar 2022 tijdens de Kampeer en Caravan Jaarbeurs in Utrecht.
De jury spreekt enthousiast over de Beachy in het juryrapport: "De Beachy is het strandgevoel op wielen. De standaarduitvoering is eenvoudig, maar met een geweldige 'look and feel', die passen bij de vrijheidsbeleving van jonge kampeerders. De uitvoering – zonder kookgelegenheid of toilet – is eenvoudig, maar daardoor kan de koper juist invulling geven aan zijn eigen smaak qua inrichting en accessoires. Het ontbreken van die opties heeft als voordeel dat de caravan licht is in gewicht en dat maakt hem geschikt voor vervoer achter kleine en elektrische trekauto’s. Erg handig is de deelbare achterdeur waardoor je fiets en surfplank gemakkelijk kunt vervoeren. Als je de comfortabele banken ombouwt tot één groot bed, heb je een panoramisch uitzicht via die deur".

Wanneer je op zoek bent naar een caravan, dan komt met de nieuwe Beachy van Hobby het vakantiegevoel van zon, zee en strand direct naar boven.
Door het lichte gewicht van deze nieuwe caravan, heeft Hobby voor het nieuwe seizoen de ideale caravan ontwikkeld, waar ook auto’s met weinig trekvermogen mee op pad moeten kunnen. De Beachy is geïnspireerd door de reeks emoties die bij vakantie horen, zoals drijfhout, schelpen, zand en helmgras. Met als eindresultaat een echte strandvibe op wielen.

De Hobby Beachy 
is beschikbaar in drie verschillende indelingen; de Hobby Beachy 360Hobby Beachy 420 en Hobby Beachy 450. De modellen zijn te bestellen.

Vanaf nu is de Hobby Beachy 360, 420 en 450 te bewonderen in onze showroom

 

Hobby Beachy informatie
Gerelateerde artikelen
Wilt u meer weten?