18 en 19 mei fiets- en wandelweekend

In het weekend van zaterdag 18 en zondag 19 mei organiseren wij een fiets- en wandelweekend. Dit gaat een actief weekend worden met verschillende demonstraties en vele leuke activiteiten, zo komt de LOWA Experience Trailer langs, maak je een portemonnee met restmateriaal van Vaude en is er een podoloog aanwezig. Tijdens het fiets- en wandelweekend staat het team van DE JONG Kampeer & Recreatie uiteraard voor u klaar en kunt u het uitgebreide assortiment op onze verschillende afdelingen bekijken. U bent van harte welkom, wij zorgen voor de koffie.

Zaterdag 18 mei van 9:00 – 17:00 uur

Zondag 19 mei van 11:00 – 17:00 uur


 De Lowa Experience Trailer

Kopstuk van het fiets en wandelweekend is de Lowa Experience Trailer die zaterdag en zondag aanwezig is. Wandelliefhebbers krijgen hiermee de mogelijkheid om het schoenenmerk Lowa, dat dit jaar tevens hoofdsponsor van de Nijmeegse Vierdaagse is, te ervaren. U leert alles over het merk en u mag schoenen in de praktijk testen. Hiervoor hebben wij twee wandelroutes uitgezet in en rondom De Zilk. De “Bloemenwandeling” is 5,35 km en de langere wandeling met de op dit moment bijzondere naam “Herfstwandeling” is 11,06 km. De routes kunt u vinden op Route.nl of bij ons in de winkel. Heeft u een eigen route in gedachte, dan kunt u natuurlijk ook gewoon uw eigen weg gaan.


Win een paar Lowa wandelschoenen en een Deuter dagrugzak

In samenwerking met Lowa en Deuter mogen wij ter promotie van het fiets- en wandelweekend een aantal leuke prijzen weggeven. Het enige wat je hiervoor hoeft te doen is jezelf op aanwezig te zetten bij het evenement op Facebook: “Fiets- en wandelweekend bij De JONG Kampeer & Recreatie” en het evenement te delen. Doe je dit dan maak je automatisch kans op een paar Lowa Renegade mid GTX (dames of heren) t.w.v. €199.99 en een Deuter Speed Lite 16 dagrugzak t.w.v €59,99.

Win startbewijzen voor de Nijmeegse vierdaags (2x)

Naast de wandelschoenen en de dagrugzak geven wij dit weekend ook twee startbewijzen voor de Nijmeegse vierdaagse weg. Wilt u kans maken? Vul dan het formulier in bij de Lowa Experience Trailer en misschien bent u wel één van de gelukkigen. De winnaars worden zondag 19 mei om half vijf bekend gemaakt.


Podologie Praktijk Bollenstreek helpt bij uw voetproblemen

Podologiepraktijk Bollenstreek is gespecialiseerd in het voorkomen en behandelen van voetklachten. Ook klachten of pijn aan knie, heup en rug kunnen door voetafwijkingen worden veroorzaakt.

Tijdens ons fiets- en wandelweekend zal Ania van de Meer, gediplomeerd registerpodoloog, van Podologiepraktijk Bollenstreek bij ons aanwezig.

Daarnaast zal de vertegenwoordiger van Falke op zaterdag aanwezig zijn om u te adviseren over de juiste wandelsokken.


Maak je eigen portemonnee met Vaude

Op Zaterdag zal de vertegenwoordiger van Vaude bij ons aanwezig zijn. Als duurzame onderneming let VAUDE er op dat de resten bij het snijden zo klein mogelijk blijven, maar helemaal te vermijden is afval helaas nooit. Sinds januari heeft Vaude daarom in Zuid-Duitsland een upcycling fabriek opgericht. Hier worden van restmateriaal, door o.a. Noura Batrdouk een Syrische vluchteling, mooie shopper-tassen gefabriceerd. Dit is een gefinancierd project van de Duitse Federale Milieustichting (DBU) met vluchtelingen. Op zaterdag tijden het fiets- en wandelweekend kunt u zelf portemonneetjes maken van de reststoffen van Vaude fietstassen.

Vind de perfecte fietsendrager

Wij laten alle mogelijkheden zien om uw (elektrische) fiets veilig mee te nemen op uw auto, caravan of camper. Van het merk Pro User hebben wij diverse dragers voor op de auto. Van het bekende merk Thule kunnen wij uw fietsendragers voor op de dissel of achter op uw caravan of camper monteren. Ook hebben wij van Enduro een speciaal uitschuifbaar model voor op de dissel.