Ventura

Ventura is made bij Isabella.

VENTURA VOORTENTEN

Ventura is onderdeel van de Isabella-familie maar heeft wel een eigen collectie tenten. De serie is geïnspireerd op het ongecompliceerde leven. Door de basic uitvoering is deze Ventura-serie zeer aantrekkelijk geprijsd.

Vanzelfsprekend hebben de tenten de kenmerkende vormgeving en degelijkheid die je ook van een Isabella tent gewend bent.

  • Ventura is een uitstekende voortent, voor als je niet het ultieme uit de Isabella-serie zoekt.
  • What you see is what you get: een eenvoudig design en goede kwaliteit. En dat alles tegen een prijs waarmee kamperen voor iedereen is weggelegd.
  • Ventura is speciaal ontwikkeld voor de reisende kampeerder.

Waar brengen jouw campingdromen je naartoe? Als kampeerder kun je precies daar naartoe waar je vakantiehart sneller van gaat kloppen. Van plek naar plek de wijde wereld in. En met een opblaasbare Ventura Air voortent van Isabella heb je de ideale reisgenoot bij je voor jouw kampeervakantie. De opblaasbare Ventura Air voortenten staan snel, zodat je er eenvoudig mee naar een nieuwe bestemming reist.

Onze showmodellen geven u een goede kijk op dat wat mogelijk is voor uw caravan of bus camper. Vanzelfsprekend kunnen wij voor u de passende tent of luifel bestellen en geven wij u deskundig advies en uitleg. Ons aanbod voortenten en luifels is zeer groot en wij kunnen vrijwel alle maten en types uit de folders leveren. Vraag onze verkopers naar de mogelijkheden.

Onze voortenten staan op de 2e verdieping die uitsluitend via de trap te bereiken zijn.