Isabella Floor – Tenttegel

Klikt simpel in elkaar zonder gereedschap

DE ISABELLA FLOOR TENTTEGEL KLIKT SIMPEL IN ELKAAR ZONDER GEREEDSCHAP
Brengt men veel tijd door in de voortent, dan is een stabiele egale vloer waarop het tenttapijt mooi strak een must. Een goede ondervloer in de voortent is de basis voor een aangenaam interieur en kampeerplezier. De Isabella Floor tenttegel biedt talrijke voordelen. Zo is het zonder gereedschap makkelijk te leggen, omdat de elementen zijn uitgerust met een kliksysteem waarmee zij simpel aan elkaar verbonden worden. De Isabella Floor tenttegels zijn bijzonder duurzaam en makkelijk op te slaan. Daarnaast kunnen drempels en hoekdelen aangebracht worden aan de Isabella Floor tenttegels. Dat geeft de tentvloer niet alleen een fraai aanzicht, maar is ook bijzonder praktisch voor rolstoelgebruikers en gezinnen met een kinderwagen.

Zo legt u een stabiele ondervloer met de Isabella Floor tenttegel

IsabellaFloor guide IsabellaFloor
Eerst wordt de speciale onderlaag Ground Cover™ onder de hele voortent gelegd. Dan kan de grond ademen en droog gehouden worden. Leg het doek tot ca. 30 – 35 cm buiten de voortent. Hierdoor voorkomt u dat de zijkanten van het tentdoek vies worden. De Isabella Floor tenttegel kan verspringend gelegd worden voor extra stabiliteit. Begin in de linkerhoek en leg een rij langs de caravan. Begin om de andere rij met een 1/2 Isabella Floor tenttegel.
IsabellaFloor guide IsabellaFloor guide
De Isabella Floor tenttegel wordt zonder gebruik van gereedschap gelegd. Het duurt maar enkele minuten om de hele tentvloer te leggen.
IsabellaFloor guide IsabellaFloor guide
U kunt dmv een zaag de tenttegels precies op maat maken. Eindresultaat!