Isabella Cosy Corner

Isabella Cosy Corner

Het meest fantastische nieuwe item van Isabella.

De ”must have” voor het komende kampeerseizoen, de Isabella Cosy Corner. Voor beschutting tegen de wind, of gewoon een goede afscherming voor een van de toegangsdeuren waar u kunt zitten om te genieten van de sfeer op de camping. De Isabella Cosy Coner heeft een diepte van ca. 150cm en is eenvoudig te monteren met de vastgenaaide pees en het meegeleverde aansluitprofiel alsmede de tectum pro en lichte carbonx stokken. De Isabella Cosy Corner kan zowel links als rechts geplaatst worden. En creëer nog meer ruimte voor gezelligheid door het geheel uit te breiden met twee cosy corners naast elkaar, zodat er een extra hoek ontstaat. De Isabella Cosy Corner past op een groot aantal van de Isabella voortenten.

Isabella Cosy Corner II

Voor mensen die beschutting zoeken tegen de wind of gewoon een goede afscherming willen vóór de toegangsdeur waar ze kunnen zitten om te genieten van de sfeer op de camping, is de Isabella Cosy Corner II de perfecte oplossing.

De Isabella Cosy Corner II is makkelijk te monteren met de vastgenaaide pees en het meegeleverde aansluitprofiel alsmede de Tectum Pro en lichte CarbonX stangen.

De Isabella Cosy Corner II kan zowel rechts als links worden geplaatst voor de toegangsdeuren in het front. Als je nog meer ruimte voor gezelligheid wilt, kun je het geheel uitbreiden naar twee Cosy Corner II’s naast elkaar, zodat er een extra hoek ontstaat. Vergeet niet om bij de bestelling de A-maat door te geven.