Isabella Capri North

Isabella Capri North

De Isabella Capri North: lichte voortent voor de caravan – ideaal voor rondtrekkende kampeerders

De Isabella Capri North is de ideale keuze voor kampeerders in een trendy kleurstelling. Door het lichtgewicht acrylmateriaal is de Isabella Capri North makkelijk te vervoeren en heeft het een hoog ademend vermogen voor een aangenaam binnenklimaat. Het is bijzonder goed toeven in deze voortent die naast het ademende materiaal ook voorzien is van twee grote ramen met insectenhor in de beide zijwanden. Hiermee is de voortent goed te ventileren tijdens de warme zomerdagen. Tevens kunnen alle front- en zijdelen geheel worden uitgeritst of gedeeltelijk tot een veranda.

De Isabella Capri North is bijzonder snel op te zetten en is na keuze verkrijgbaar met een Zinox staalbuisframe of het ultra lichte CarbonX glasvezelframe.

De isabella Capri North is onderdeel van het stijlconcept North. Voor dit concept zijn gedempte kleuren gebruikt die duidelijk verwijzen naar de Scandinavische
natuur.

Standaard geleverd met: Gordijnset Cube Creme, standaard wielkastafdichting, standaard tochtstrook, tenttas, verandastang, FixOn, foedraal voor tentstokken en haringen incl. haringtrekker.

De Isabella voortent Capri North past aan alle caravans met een hoogte van 230 cm tot 255 cm, met een omloopmaat tussen de 661 cm en 1185 cm.

 

Bijzonder ademend materiaal, 295 g/m2
Robuust Zinox staalbuis frame met T-Rex-stangklemmen
CarbonX lichtgewicht frame met IsaFix-stangklemmen

ONDERHOUD ADVIES

  • Borstel u tent af wanneer deze droog is. Vervolgens kunt u hem afnemen met een vochtige doek.
  • De ramen kunnen een enkele keer gereinigd worden met Aquatex impregnering (max. 2x per jaar).
  • Na het inspuiten dient u de ramen direct te drogen met een droge doek. Voor de grote schoonmaak kunt u IsaClean gebruiken waarna u de tent met aquatex impregneert.