Dorema

Over Doréma

Doréma is al bijna 30 jaar de specialist in caravan-voortenten en luifels. Doréma produceert in eigen beheer alleen de beste voortenten, frames en accessoires voor alle gangbare modellen caravans. De voortenten zijn gemaakt van de beste materialen, die met zorg worden verwerkt tot een duurzaam en gebruiksvriendelijk kampeerproduct. Na een kritische eindcontrole door hun medewerkers worden alle tenten voorzien van het Doréma ­Kwaliteitscertificaat met 2 jaar garantie. Doréma maakt het u makkelijk de ideale voortent te kiezen die past bij uw gezin en de wijze waarop u uw vakanties wenst te besteden. Dit dankzij ons programma van riant royale voortenten tot supersnel op te zetten extra diepe luifels en lichtgewicht tenten. Bovendien bent u altijd verzekerd van optimaal montagegemak en de gegarandeerde duurzaamheid van een Nederlands kwaliteitsmerk.

DE JONG is Doréma megastore

Als Dorema megastore presenteert DE JONG een compleet programma Dorema voortenten en luifels. Dorema biedt met haar ruime collectie, een voortent en luifel collectie voor iedere kampeerder. Van zeer voordelige vakantie voortent tot een uitstekende voortent voor seizoenskamperen kan men bij Dorema prima terecht.

Onze showmodellen geven u een goede kijk op wat mogelijk is voor uw caravan, camper of buscamper. Vanzelfsprekend kunnen wij voor u de passende tent of luifel bestellen en geven wij u deskundig advies en uitleg. Ons aanbod voortenten en luifels is zeer groot, waardoor wij vrijwel alle maten en types uit de folders kunnen leveren. Vraag onze verkopers naar de mogelijkheden.

Onze voortenten staan op de 2e verdieping die uitsluitend via de trap te bereiken zijn.