Onderhoud caravans

Gaat u dit jaar weer met de caravan op pad? Een zorgeloze en veilige vakantie begint natuurlijk met een goede voorbereiding. Met pech in het buitenland aan de zijkant van de weg staan, daar staat natuurlijk niemand op te wachten. Veel van deze pechgevallen kan worden voorkomen door een goede voorbereiding. Kom daarom regelmatig bij ons langs voor een BOVAG caravan onderhoudsbeurt.

Caravan BOVAG onderhoudsbeurt

De Bovag onderhoudsbeurt van een caravan bestaat uit een technische controle en preventief onderhoud van het volledige rijtechnische gedeelte en de opbouw. Onze gecertificeerde keurmeesters gaan aan de slag met meer dan zestig punten. Denk hierbij aan het onderstel, de opbouw, elektra, gas en een globale vochtmeting (momentopname).

Tevens kunnen er tegen meerprijs extra gewenste controles en werkzaamheden worden uitgevoerd. Deze vindt men op het Bovag onderhoudsrapport welke in onderstaande PDF is opgeslagen.

Uit oogpunt van techniek, veiligheid en kosten beheersing voor de klant, adviseren wij de Bovag onderhoudsbeurt voor de caravan elke 2 tot maximaal 3 jaar of na een maximum aantal kilometers van 12.000 uit te laten voeren.

Werkplaats tarieven onderhoudsbeurt

Bovag onderhoudsrapport caravans

Vochtmeting rapport