Onderhoud caravans

Gaat u dit jaar weer met de caravan op pad? Een zorgeloze en veilige vakantie begint natuurlijk met een goede voorbereiding. Met pech in het buitenland aan de zijkant van de weg staan, daar staat natuurlijk niemand op te wachten. Veel van deze pechgevallen kan worden voorkomen door een goede voorbereiding. Kom daarom regelmatig bij ons langs voor een BOVAG caravan onderhoudsbeurt.

Caravan BOVAG onderhoudsbeurt

De Bovag onderhoudsbeurt van een caravan bestaat uit een technische controle en preventief onderhoud van het volledige rijtechnische gedeelte en de opbouw. Onze gecertificeerde keurmeesters gaan aan de slag met meer dan zestig punten. Denk hierbij aan het onderstel, de opbouw, elektra, gas en een globale vochtmeting (momentopname).

Uit oogpunt van techniek, veiligheid en kosten beheersing voor de klant, adviseren wij de Bovag onderhoudsbeurt voor de caravan elke 2 tot maximaal 3 jaar of na een maximum aantal kilometers van 12.000 uit te laten voeren.

Caravans

Onderhoudsbeurt caravan

Bovag onderhoudsbeurt inclusief remmentest verslag * 259,00
Meerprijs dubbelasser90,00
Korting geen remmentest verslag30,00
1e jaarcontrolebeurt excl. vochtinspectie191,50


Standaard wordt €4,95 milieukosten en €4.25 klein materiaal in rekening gebracht.

*Tijdens de onderhoudsbeurt vindt een globale vochtinspectie plaats, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend zoals bedoeld in de voorwaarden van de fabrikant. Om aan de garantievoorwaarden van de fabrikant te voldoen is een uitgebreidere vochtinspectie nodig. De prijs van een dergelijke vochtinspectie staat hieronder per fabrikant aangegeven.

Vochtinspectie caravan volgens garantievoorwaarden van fabrikant

Bovag / Hobby / Fendt/ Bürstner (meerjarig garantieplan)72,50
Bovag / Hobby / Fendt/ Bürstner (meerjarig garantieplan) in combinatie met onderhoudsbeurt45,00
Eriba (meerjarig garantieplan )95,50
Eriba (meerjarig garantieplan) in combinatie met onderhoudsbeurt67,50

Caravans ouder dan 15 jaar oud

Dit zijn kosten die wij doorberekenen als in een vroeg stadium tijdens het uitvoeren van een onderhoudsbeurt, en in overleg met de klant, besloten wordt deze onderhoudsbeurt om kostentechnische redenen te staken. Deze kosten worden door ons retour betaald indien binnen 12 maanden tot aanschaf van een andere camper/caravan/vouwwagen bij DE JONG Kampeer & Recreatie wordt besloten.

Onderzoekskosten caravans ouder dan 15 jaar 130,00