Goldschmitt

Het merk GoldSchmitt is al decennia lang een belangrijk onderdeel van de camper industrie. In eerste instantie als een camper fabrikant, vandaag de dag een toonaangevende fabrikant van veersystemen, level systemen, velgen en luchtvering. De uitbreidbare Goldschmitt componenten garanderen bij overbelasting voor een betere behandeling, meer comfort en veiligheid. Veel tevreden klanten zullen bevestigen: de reis per camper was nog nooit zo comfortabel en het nivelleren ging makkelijker op de camping dan ooit.

U bent op zoek naar hydraulische steunen, volledige luchtvering, hulpluchtvering, of mooie lichtmetalen velgen onder uw camper dan bent u bij ons aan het juiste adres.

Ons team kan u juist informeren wat er op maat onder uw camper past. Bij Goldschmitt in Duitsland hebben we een uitvoerige training gehad zodat we precies weten hoe we deze materialen volgens de Goldschmitt voorwaarden kunnen monteren.

Elke camper is anders, daarom is het nodig dat u de juiste gegevens van uw camper meeneemt zodat wij u goed kunnen helpen.

Prijslijst Goldsmitt

De Jong Kampeer &  Recreatie Premium Goldschmitt Partner.

AirDriveControl (ADC)

 

Revolutionair Luchtvering-bediening.

Goldschmitt biedt bij de AirdriveControl twee soorten volledige luchtveringen toe. Een 2-kanaals en een 4-kanaals systeem. Het 2-kanaals systeem staat voor twee luchtbalgen op één as. Dit kan de voorzijde maar ook de achterzijde zijn. 4-kanaals luchtvering bestaat uit 2x 2 luchtbalgen ofwel de vóór- en achteras voorzien van 2 luchtbalgen. Een ideaal systeem bestaat uit 4-kanaals luchtvering met de mogelijkheid om het voertuig volledig te laten zakken zodat deze lager wordt dan standaard (ideaal voor stallingen met een lage doorrijhoogte! Maar ook kan het ideaal zijn voor veel bodemvrijheid. Met een druk op de knop geeft de luchttank druk aan de luchtbalgen en staat binnen enkele seconde het voertuig in een extreem hoge positie. De mooiste optie is natuurlijk het waterpas-stellen met de luchtvering. Met een druk op de knop staat uw voertuig waterpas.

Kortom:

Waterpas stellen met een druk op de knop

Luchttank voor snelle reactie

Voorgeprogrammeerde standen voor watertank legen of schuin stallen i.v.m. afwatering

Weegfunctie per as

Sport-modus voor diverse modellen

Altijd de gelijke rij-positie

Eenvoudige bediening leverbaar voor verhuur of transportvoertuigen

Voertuig duidelijk lager kunnen maken dan standaard

Voertuig duidelijk meer bodemvrijheid kunnen geven

3.5 inch Touchscreen bedieningspaneel

RouteComfort

Meer comfort in de voorvering? Goldschmitt biedt u vele mogelijkheden.  Veercomfort wordt daardoor duidelijk verbeterd maar wat dacht u van de rijeigenschappen bij bochten of uitwijken van het voertuig. De spiraalveer zelf kan vervangen worden waardoor de veerweg duidelijk beter gemaakt wordt. In enkele situaties is het juist wenselijk om de spiraalveer én de schokdemper te veranderen zodat het weggedrag duidelijk verbetert.

 

Kenmerken

Verhoogd veercomfort

Perfecte demping

Rijeigenschappen verbetering

Met aanpassing van de achtervering voelt het aan als een compleet ander voertuig

Geschikt voor Jumper, Ducato en Boxer vanaf 2006

Ook voor Al-ko Chassis