19 t/m 27 oktober presentatieshow 2020 bij DE JONG Kampeer & Recreatie

Van zaterdag 19 tot en met zondag 27 oktober houden wij weer onze jaarlijkse presentatieshow. We zijn dan op zondag 20 en 27 oktober extra geopend. Maandag 21 oktober zijn we gesloten. Tijdens de presentatieshow presenteren wij de nieuwste modellen van de bekende fabrikanten en geven we heel veel voordeel op overjarige modellen.

Ook dit jaar is er weer veel nieuws te bewonderen. Bij de campers zien we steeds meer kampeerauto’s op basis van Mercedes of een combinatie van Mercedes, Hymer en Alko, zoals onder andere B-MC T, B-MC I en B-ML. Bij de caravans presenteert Fendt met de Bianco Rosso een prachtig actiemodel met enkele bedden. Terwijl Hobby, Eriba en Bürstner flinke upgrades en detailwijzigingen laten zien van de bestaande modellen.


Nieuw bij de campers

Hymer

De nieuwe Hymer B-MC T en B-MC I series die vorig jaar ‘Camper van het jaar’ werden bij zowel de NKC als de ANWB,  is uitgebreid met het type 600 met zeer populaire indeling. Hiernaast hopen wij net op tijd de nieuwe Hymer B Klasse ML I in de showroom te hebben. De ML staat voor Master Line en is echt het TOP niveau onder de campers.

Bürstner

Bürstner komt dit jaar met twee nieuwe campers op basis van de nieuwe Mercedes. Onder de naam Lyseo M is de 660 een prachtige en zeer moderne camper met Franse slaapkamer. De Lyseo M 690 is de Mercedes camper met enkele bedden.

Carado

Carado staat al 12 jaar voor betaalbare en degelijke campers zonder te veel poespas, maar wel met alles dat men nodig heeft. Carado vergaart in afgelopen jaren steeds meer bekendheid en dat zien wij ook terug in onze showroom.

Buscampers

Niet alleen de integraal en halve integraal campers zijn razend populair. De buscamper doet hier beslist niet voor onder. Met de merken Hymer, Carado en Bürstner bieden wij u vele buscampers in alle soorten en maten. 


Nieuw bij de caravans

Fendt

Fendt presenteert dit jaar de ruime en complete Bianco Rosso 515.  Deze heerlijke caravan met enkele bedden , ruime keuken en royale rondzitgroep  is comfortabel, fraai en zeer goed van kwaliteit hetgeen men van een Fendt caravan verwacht en mag verwachten.  

De kracht van Fendt caravans is naast de zeer goede kwaliteit, de kunst om elk jaar de caravan net weer wat leuker en beter te maken dan het jaar daarvoor, waarbij de bestaande Fendt niet gelijk een oud model wordt.

Dit vertaalt zich in een goede inruilwaarde voor de bestaande Fendt en hiermee de mogelijkheid om altijd met een jonge Fendt te kunnen blijven rijden!

Hobby

Hobby is al jarenlang de meest verkochte caravan van Europa. Moderne interieurs, veel noviteiten en aansprekende indelingen staan voor het succes van Hobby.

Voor de caravanner met de kleinere auto en degene die graag rondtrekt heeft Hobby de On Tour modellen, degene die van iets meer luxe houdt, vindt zich snel in de DE LUXE modellen. Met de Excellent serie beschikt men over een elegant interieur dat veel warmte en comfort uitstraalt. De Prestige is het prestigieuze model waarin alles geavanceerd is en men geniet van ruimte en comfort.

Naast deze verschillen in de series is er één ding gemeen bij een Hobby caravan. Dat is het All Inclusive concept. Elke Hobby is direct al een geheel complete caravan.

Eriba en Bürster

De nieuwe Eriba Nova en Bürstner Averso zijn zeer moderne caravans die op basis van het moderne interieur zeker een trend aan het zetten zijn voor de toekomst.

Naast de zeer populaire caravans van Fendt en Hobby, bieden wij met Eriba en Bürstner, caravans in elke genre. Wat uw wensen ook zijn, op onze presentatieshow zal uw smaak er zeker bij staan. 

Lichtgewicht caravan

Door de komst van steeds meer kleinere auto’s doen de Eriba Touring, Feeling en Nova Light modellen het zeer goed en breidt de Bürstner Premio en Premio Life serie steeds verder uit. Hiermee kunnen wij bij DE JONG gerust zeggen dat wij met de caravan merken Hobby, Fendt, Eriba en Bürstner een zeer ruime keuze hebben die achter bijna elke auto past.


Fifty-Fifty deal op alle overjarige campers en caravans

Alleen bij DE JONG Kampeer & Recreatie profiteert u tijdens de presentatieshow bij de aankoop van een overjarige camper, caravan of buscamper van de Fifty-Fifty Deal op accessoires. Let op! De actie is ALLEEN geldig tijdens de presentatieshow en geldt op alle modellen uit 2019 of ouder.

Bij aankoop van een overjarige caravan geldt de 50% korting op accessoires tot een besteed bedrag van €2.500,-. Bij aankoop van een overjarige camper of buscamper geldt de 50% korting op accessoires zelfs tot een besteed bedrag van €5.000,-. Dit komt neer op op een maximaal voordeel van maar liefst €2.500-!


Gratis Bovag beurt bij aankoop occasion

Ook voor een goede occasion kunt u tijdens de Presentatieshow bij ons terecht. Met meer dan 60 verschillende campers en caravans hebben wij een zeer uitgebreid aanbod. Als klap op de vuurpijl ontvangt u tijdens de Presentatieshow bij aankoop van een occasion voertuig een gratis Bovag beurt.

Opruiming vouwwagens

Een vouwwagen koopt u tijdens de Presentatieshow heel voordelig bij DE JONG. In de showroom wordt schoonschip gemaakt, waardoor demo, ex-verhuur en occasion vouwwagens ZEER VOORDELIG worden aangeboden.


10% korting in onze gehele Kampeer & Outdoorwinkel

Het assortiment van onze kampeerwinkel DE JONG Recreatie richt zich op kamperen en op buiten recreëren.  Zo kunt u bij ons terecht voor alles voor op de camping, het strand of in het bos. Of u nou gaat kamperen in Frankrijk, picknicken in het park, barbecueën in de achtertuin of zonnen op het strand. Campingwinkel DE JONG Recreatie heeft de producten en accessoires die u daarbij kunt gebruiken.

Alleen tijdens de presentatieshow profiteert u van 10% korting op ons gehele assortiment. Deze actie is niet van toepassing op:

  • Gas en gasvullingen
  • Boeken
  • Bagagewagens, voortenten & luifels
  • Inbouwartikelen in combinatie met inbouw en/of montage door ons Technocenter
  • Aanbiedingsartikelen/ andere kortingsacties

Locatie

Openingstijden


Tijdens de presentatieshow zijn wij zondag extra geopend. Op maandagen zij wij gesloten. Zie hieronder de openingstijden tijdens de presentatieshow.

Zaterdag19 oktober09:00 – 17:00
Zondag20 oktober 11:00 – 17:00
Maandag21 oktober Gesloten
Dinsdag22 oktober 10:00 – 17:30
Woensdag23 oktober 10:00 – 17:30
Donderdag24 oktober 10:00 – 17:30
Vrijdag25 oktober 10:00 – 17:30
Zaterdag26 oktober 09:00 – 17:00
Zondag27 oktober11:00 – 17:00