1 oktober tot en met 1 november DE JONG Presentatieshow 2021

Van donderdag 1 oktober tot en met zondag 1 november is het Oktober Kampeermaand en houden wij DE JONG Presentatieshow 2021. Omdat de Kampeer & Caravan Jaarbeurs in Utrecht dit jaar helaas niet doorgaat hebben wij besloten om onze Presentatieshow die normaal gesproken 9 dagen duurt, te verlengen tot de volledige maand oktober. De Grande Finale van de Presentatieshow is van zaterdag 24 oktober tot en met zondag 1 november, waarbij onze showroom en winkel op zondag 25 oktober en zondag 1 november extra geopend zijn.

Tijdens DE JONG’s Presentatieshow maak je op een veilige manier kennis met de nieuwste modellen, primeurs en aanbiedingen. Ook nieuwe kampeerders kunnen een bezoekje brengen aan onze showroom en kampeer- en outdoorwinkel en op die manier kennismaken met de mogelijkheden van vakanties met de tent, caravan of camper.

*Let op! Op maandagen zijn wij gesloten.


Aanbiedingen en acties

Tijdens de Presentatieshow bewondert u de nieuwste modellen in onze showroom en profiteert u van diverse acties en aanbiedingen op modellen van onze dealermerken Hymer, Carado, Bürstner, Eriba, Hobby en Fendt. Bij DE JONG vindt u altijd een uitgebreid aanbod met keuze uit meer dan 200 kampeervoertuigen.

Onze acties gedurende de presentatieshow:

€2.000,- vakantiegeld bij aankoop van een Hymer camper
Volledig camperrijbewijs (C1) bij aankoop van een nieuwe Hymer camper met een totaal maximum gewicht tussen de 3.500 en 7.500 kg
€1.000,- vakantiegeld bij aankoop van een Hymer buscamper
€1.000,- vakantiegeld bij aankoop van een Eriba caravan*
€1.099,- vakantiegeld bij aankoop van een Carado** camper of buscamper
Tot €2.114,- voordeel op een luifel bij aankoop van een Bürstner camper***
€2.907,- korting op het chassispakket manueel bij aankoop van een Bürstner buscamper
Bij aankoop van een Bürstner caravan*** mag er gratis voor €700,- aan fabrieksopties worden uitgekozen.

* Niet van toepassing op de ERIBA Nova Delight
** Europe Edition uitgesloten
*** Niet van toepassing op Limited modellen

Bekijk ons aanbod online en breng een bezoek aan onze showroom, wij helpen u graag verder!


Win uw gouden match!

Ter promotie van Oktober Kampeermaand heeft de EHG groep, fabrikant van onder andere onze dealermerken Hymer, Eriba, Bürstner en Carado een hele leuk winactie op poten gezet, waarbij je kans maakt op:

1. Een caravan t.v.w. € 20.000,- (hoofdprijs)
2. Een camperreis naar de Noordkaap inclusief € 2.500,- zakgeld (hoofdprijs) t.w.v. € 7.500,-
3. 2x satellietsysteem incl. Schotel, receiver en TV gemonteerd t.w.v. € 3.000,-
4. Een mover incl. montage t.w.v. € 2.000,-

Om kans te maken op één van deze prijzen kiest u op www.goudenmatch.nl uw voorkeursmerk camper of caravan en ontvangt u een unieke wincode per email. Lever deze code bij ons in en maak dus onder andere kans op een nieuwe caravan of een fantastische camperreis naar de Noordkaap inclusief €2.500,- zakgeld.

Klik op onderstaande button, volg de stappen op de actiepagina en lever de unieke wincode bij ons in de showroom in.


Locatie

DE JONG Kampeer & Recreatie is gevestigd op Beeklaan 18a – 24a | 2191 AB Hillegom De Zilk. Wij hebben uitgebreid parkeermogelijkheden op ons eigen terrein voor onze kampeer- en outdoorwinkel. Gebruik hiervoor het adres Beeklaan 18a in De Zilk of klik hieronder op routebeschrijving en voeg uw vertrekpunt toe.