Over ons

Met 2 kampeerbagagewagens en 1 vouwwagen is Kampeercentrum DE JONG  in 1972 gestart met de verkoop van kampeerartikelen  Geleidelijk aan werden de activiteiten uitgebreid met tenten en kampeeraccessoires. En de vouwwagens uitgebreid met het merk (André) Jamet welke DE JONG nog steeds vertegenwoordigt.  Door de toenemende activiteiten zijn wij in 1985 verhuisd van de Zilkerduinweg naar de Beeklaan waar nog steeds het vestigingsadres van DE JONG is. Aan de Beeklaan werden dealerschapen van bekende merken als Eriba – Hymer,  Fendt en Hobby en later Bürstner, Carado en 3Dog binnen gehaald. Tevens werden de eerste vaste medewerkers aangesteld, waarvan meerdere nog steeds bij DE JONG werken. De bedrijfsoppervlakte is inmiddels uitgebreid van 2.000 naar ruim 20.000 m2 en met een grote groep vaste, vakbekwame en trouwe medewerkers/sters biedt DE JONG naast de verkoop van Campers, caravans , vouwwagens en kampeerartikelen echt van alles op kampeer-  & recreatiegebied.

DE JONG Technocenter is de specialist op onderhoud, en schadeherstel van alle rijdende vakantiemiddelen en ook voor de inbouw van alle mogelijke accessoires kan men uitstekend bij het Technocenter terecht.

Bij DE JONG Recreatie vindt U heel veel kampeer- en campingartikelen, caravan, camper en tentaccessoires  en tevens outdoor en recreatieartikelen.  Betreft de wandelsport mag DE JONG zich een echte wandelsportspecialist noemen.

De showroom van DE JONG Kampeercentrum is een genot om te bezoeken. De mooiste campers, caravans, vouwwagens en tenttrailers staan hier gepresenteerd en ook voor verhuur en een goede Bovag occasion is men hier aan het juiste adres.

Alle activiteiten vindt men onder één dak bij DE JONG Kampeer & Recreatie in Hillegom- De Zilk. DE JONG Kampeer & Recreatie is aangesloten bij TEUN kampeer- en outdoorspecialisten en staat voor een totaal concept voor actieve ontspanning waarbij DE JONG en al haar vaste medewerkers het u graag naar de zin maken. Een drempel om binnen te lopen bestaat er niet, de koffie of thee staan altijd klaar en ook buiten de openingstijden kan men lekker winkelen in de Teun webshop.  Wij heten een ieder van harte welkom……

DE JONG Kampeer & Recreatie vindt men aan de Beeklaan 18a – 24 a in  Hillegom De Zilk gelegen tussen de badplaatsen Zandvoort en Noordwijk ,  vlakbij de Keukenhof en Lisse en tussen de steden Leiden en Haarlem. Voor DE JONG Technocenter en het halen en brengen van verhuurvoertuigen neemt men inrit Beeklaan 24 a 2191 AB De ZILK. Parkeren voor de Kampeer & Recreatieshop en de showroom doet men op ons grote parkeerterrein bij de shop Beeklaan 18a 2191 AB De Zilk.

DE JONG Kampeer & Recreatie , DE JONG Kampeercentrum , DE JONG Technocenter en DE JONG Recreatie zijn geregistreerde handelsnamen van kampeercentrum DE JONG BV.  Kampeercentrum DE JONG BV. staat ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder nummer: 8027749

 
***