Hobby Prestige 2019

Nu wordt uw droom werkelijkheid. In de Hobby PRESTIGE genieten ook grotere gezinnen van de luxe van een echt thuis. Van huis uit een stijlvolle klassieker met een eigen, bijzondere charme. Het interieur is sfeervol en smaakvol. Voor iedereen is er een geschikte indeling. U kunt uit de serie van elf zelfs kiezen voor een indeling met een aparte kinderzithoek. Dus elke wens kan worden vervuld.

 

Hobby Prestige wonen
U kunt in de Hobby Prestige serie kiezen uit maar liefst elf modellen. De modellen zijn met een breedte van slechts 230 cm de compactste twee-persoons uitvoeringen. Zij laten zich daardoor makkelijk manoeuvreren onderweg. Ondanks de compacte afmetingen komen deze modellen net zo ruim over als hun grotere broertjes.

Het slaapcomfort in de Hobby premium is uitstekend. U kunt kiezen uit verschillende indeling, dus met het slapen zit het wel goed.

In de keuken want u zich een heuse keuken prinses met zulke ruime keukens.

U wilt optimaal genieten? Dan kiest u natuurlijk voor een Hobby. Dan weet u zeker dat het comfort van het allerhoogste niveau is. Want bij Hobby is vanzelfsprekend alles All-Inclusive. Bij Hobby dus nooit een optelsom van dure accessoires.

Welke indeling past het beste bij u???