Hobby Premium 2019

 

Welkom bij de topklasse. Voor de met vele prijzen onderscheidde PREMIUM is alleen het allerbeste goed genoeg. Elegant, stijlvol, tot in de kleinste details overtuigend gestileerd.

De PREMIUM is de koning onder de caravans. Een van de zes indelingen zal precies aan uw wensen voldoen. Als u voor het beste gaat kiest u voor de PREMIUM.

Hobby Premium wonen
De Premium schittert niet alleen door zijn uiterlijk, maar ook door de vele extra’s, die het mobiele wonen nog aantrekkelijker maken. Een highlight is de in de achterkant opgenomen kofferruimte. Daar kunt u bijvoorbeeld uw camping meubilair opbergen.

Gasflessen zijn makkelijk te verwisselen vanwege de lage disselkast. De disselkastklep, met twee sterke uitstelmechanismes, gaat recht naar boven open. Dankzij de stevige aluminium ribbelvloer staan de gasflessen als een huis.

Luxe in het kwadraat

Met maar liefst 12 indelingen biedt de Premium een passend model voor ieders wensen. Luxe is in alle modellen een vanzelfsprekendheid. Zelfs het allerkleinste model heeft een hoog comfort en voldoende ruimte voor een ontspannen vakantie. Bovendien laat hij zich makkelijk manoeuvreren.

U wilt optimaal genieten? Dan kiest u natuurlijk voor een Hobby. Dan weet u zeker dat het comfort van het allerhoogste niveau is. Want bij Hobby is vanzelfsprekend alles All-Inclusive. Bij Hobby dus nooit een optelsom van dure accessoires.

Welke indeling past het beste bij u???