Hobby De Luxe 2019

Echte vrijheid is voor ons er op uitgaan in een Hobby caravan. Wat daarvoor de reden is? Een comfortabel thuis waar u maar gaat – en maar een wagenlengte verwijderd. Zo flexibel dat alles mogelijk is. Vrijheid voor moderne mensen. De gezinsvriendelijke De Luxe is er in 12 verschillende indelingen, waaronder vijf met kinderbedden. Echte vrijheid kent geen compromissen.

De gezinsvriendelijke lichtgewicht

U houdt van eenvoudig en ongecompliceerd reizen? Dan past de De Luxe  perfect bij u! De lichtste modellen uit de nieuwe serie met een breedte van slechts 220 cm zijn ook door kleinere auto‘s te trekken.

U kunt heel veel extra meenemen, door de combinatie van gewichtsbesparing en het lichte onderstel. De De Luxe  is de ideale gezinscaravan.  Natuurlijk kunt u uit de 16 indelingen ook kiezen voor een tweepersoons variant. U heeft de keuze uit enkele- of twee persoons bedden. Nieuw is de indeling met een luxueus queensbed of éénpersoonsbedden achterin en een gezellige hoekzitgroep voor. Opvallend is bij deze varianten dat de douche apart is van de was/toiletruimte.

U houdt van een ongecompliceerde reizen. Dan past de De Luxe perfect bij u! De lichtste modellen uit de nieuwe serie met een breedte van slechts 200 cm zijn ook door kleinere auto’s te trekken.

U kunt heel veel extra meenemen, door de combinatie van gewichtsbesparing en het lichte onderstel. De De Luxe  is de ideale gezinscaravan. De serie omvat maar liefst 5 verschillende indelingen met kinderbedden. Natuurlijk kunt u uit de 16 indelingen ook kiezen voor een 2 persoonsvariant. U heeft de keuze uit enkele- en tweepersoons bedden.

Nieuw is de indeling met een luxueus Queensbed of èènpersoonsbedden achterin en een gezellige hoekzitgroep voor. Opvallend is bij deze varianten dat de douche apart is van de was/toiletruimte.

Een groots ruimtegevoel

In uw Hobby De Luxe is elke centimeter zorgvuldig doordacht en optimaal benut. Daardoor heeft u lekker de ruimte en kunt u genieten ven een groots ruimtegevoel. Uw hele vakantie-uitrusting vindt een plek en èèn van de vele slimme opbergmogelijkheden. En alles is zonder moeite terug te vinden.

U wilt optimaal genieten? Dan kiest u natuurlijk voor een Hobby. Dan weet u zeker dat het comfort van het allerhoogste niveau is. Want bij Hobby is vanzelfsprekend alles All-Inclusive. Bij Hobby dus nooit een optelsom van dure accessoires.

Welke indeling past het beste bij u???

 

 
***