Fendt Saphir 2019

De Saphir – het grootste aantal indelingsvarianten.
Wat uw wensen ook zijn, in de Saphir serie vindt u beslist de indeling die bij u past. Of u nu met zijn tweeën er op uit trekt, of met uw gezin, graag reist, of juist kiest voor een vaste plek. De Saphir maakt al uw dromen waar.

Wooncomfort

In de sfeervolle Fendt Saphir met Lulea donker berken decor en indirecte LED Plafondverlichting komt u heerlijk tot rust. De zitkussen hebben een hoog soortelijk gewicht en zijn voorgevormd voor de ideale zitcomfort. De tafel is makkelijk te verschuiven door de eenzuils heftafel indien het een rondzitgroep is. Daarnaast krijgt u er een sterk en makkelijk schoon te houden PVC vloerbedekking bij.

Keukencomfort

In de keuken kunt u een ware keukenprins(es) worden. Met de grote 105 of 190 liter (super slim) koelkast met uitneembaar vriesvak en binnenverlichting kunt u alles koel houden. In de grote keukenlades kunt de andere producten kwijt. Op de 3-pits kook-/ spoelcombinatie met elektrische ontsteking kunt u iedere maaltijd op bereiden. Zeker omdat u ook andere huishoudelijke apparaten kan gebruiken tijdens het koken door de twee 230 volt wandcontactdozen.

Slaapcomfort

De bedden in de Fendt Saphir zijn hoogwaardige binnenveringmatrassen. Samen met de lattenbodem met volledig flexibele, elastische veerbruggen en hardheidsinstelling slaapt u zoals thuis. Eventueel kunt u er een Fendt-caravan slaapwereld bij bestellen bestaande uit elastische hoeslaken, dekbed en hoofdkussens.

Sanitaire voorziening

In de toiletruimte is aan alles gedacht. Zo heeft u een verlichte spiegel, bovenkast met legplankjes, een asbak met onderkast en aflegvlakken en heeft de spoeltoilet een LED-aanduiding voor de waterstand en een verrijdbare tank. Daarnaast zit er een 230 volt warmwaterboiler in met mengkraan en bij sommige modellen een douche.