Bürstner Averso Plus 2019

Averso plus

Wie bij de planning van de vakantie graag flexibel wil blijven, zal zich in de Averso plus grenzeloos op z’n gemak voelen. Weg uit de sleur van alledag en op naar de ontspanning – in deze compacte en functionele caravan heeft u alles bij de hand.

Het innovatieve hefbed maakt het mogelijk – het origineel van de uitvinder zelf – dat Bürstner als eerste heeft ingebouwd in een caravan. Daarmee hebt u twee extra slaapplaatsen die in een handomdraai verdwijnen. Dat biedt extra ruimte binnenin met compacte buitenmaten en een laag gewicht, zodat ook compactere auto’s geen moeite hebben. Zoveel ideeën mogen zich laten zien.

Averso plus homepage

Averso plus – de eerste caravan met hefbed: Door het hefbed boven de zitgroep geniet u van de luxe om lekker languit te kunnen liggen zonder dat u eerst het bed moet ombouwen.
Het hefbed ligt onzichtbaar onder het dak. Als u wilt gaan slapen laat u het eenvoudig omlaag zakken. (Averso plus 510 TK)
En als u meer slaapruimte nodig heeft, maakt u van de zitgroep een comfortabel tweepersoons bed.

Genieten voor jong en oud: De Averso plus 510 TK zal gezinnen enthousiast maken. Dankzij de doordachte indeling van de ruimte hebben kinderen het rijk voor zich met stapelbed, zitgroep, kleerkast, bovenkasten en praktische planken.
Wie het nog compacter wil, zal veel plezier beleven aan de Averso plus 440 TK. Vanuit het stapelbed (met koudschuimmatras) hebben de kids alles in het vizier. Als men het onderste bed opklapt, ontstaat extra bergruimte die van buitenaf bereikbaar is.
Onder het hefbed is voldoende ruimte voor een royale L-zitgroep. Hier kunt u naar hartelust samen eten, lezen of gewoon alleen maar ontspannen.

Een echt ruimtewonder: De Averso plus 410 TS biedt verrassend veel ruimte bij uiterst compacte buitenmaten.
Veel bergruimte en sterke designideeën, zoals de draaibare tv-houder, zullen u zeker enthousiast maken.
Lekker kokkerellen: voor meer werkruimte zijn spoelbak en kookplaat verzonken in het werkblad. Het gasstel is makkelijk te sturen met de bedieningselementen in het front.Doucheruimte: de douchecabine is met een handbeweging af te scheiden van de badruimte .
Groot transport: grote bagage neemt u mee in de garage .

Averso plus – de sterke kanten

  • Royaal hefbed
  • AL-KO veligheidschassis
  • 44 verschillende woonwerelden
  • Alle bedden met koudschuimmatras
  • Neksteunen
  • Verlichtung 12V
  • 2 meubeldecors naar keuze
  • Ventilatie achter rugleuningen
  • Watertank 40 liter, vast ingebouwd

Indelingen: