Vouwwagens

Vouwwagens vindt u bij Kampeercentrum de Jong. In onze showrooms van 23.000m2 is er voor iedereen een juist kampeermiddel te vinden. Met de vouwwagen of tenttrailer op vakantie staat gerand voor vrijheid en blijheid voor het hele gezin, of met zijn tweeën. Met de top merken Jamet, 3Dog en TEUN en vele verschillende occasions heeft Kampeercentrum de Jong voor iedereen de juiste vouwwagen.

Nieuwe vouwwagen kopen

Nieuwe vouwwagens heeft Kampeercentrum de Jong van de merken Jamet, 3Dog en TEUN. Met deze merken is er voor iedere consument wat wils. Van een 2 persoons Jamet Jameta of 3Dog ScoutDog tot de 6-persoons Teun TTT4 of de 8-persoons  Jamet Arizona. Kom snel eens langs om te kijken wat voor u de ideale vouwwagen zou zijn! Want zoals u weet worden de vouwwagens beschreven als een ideale compromis tussen een tent en een caravan. 

Occasion vouwwagen kopen

Naast de nieuwe vouwwagens hebben wij ook vele occasions. Deze staan niet altijd op maar op afspraak kunnen wij deze altijd opzetten. Online kunt u wel al onze nieuwe en occasion vouwwagens bezichtigen. De vouwwagens worden van te voren gecontroleerd. Deze occasions vouwwagens hebben wij van diverse merken waaronder: Jamet, Holtkamper, Trigano, Roadmaster, Conway, Combi-Camp of Zambezi.

Vouwwagen huren

Twijfelt u nog om een vouwwagen te kopen? Dan is huren ook een goede optie. In onze verhuurmodule kunt u de diverse modellen zien die u zou kunnen huren. In de verhuur zitten zowel symmetrische als asymmetrische vouwwagens welke altijd in nette staat zijn waardoor u geen oude wagen mee krijgt. Uiteraard krijgt u ook alle uitleg waardoor u optimaal kunt genieten van de gehuurde vouwwagen.

Vouwwagen verkopen

Heeft u een vouwwagen en wilt u deze graag verkopen zonder rompslomp? Wij verkopen graag voor u, uw vouwwagen. Omdat wij de bekendheid hebben en door inruilers op campers, caravans en vouwwagens meerdere occasions hebben staan is de kans groot dat u er snel vanaf bent!