GEEN Ontvangst Astra 3 met Teleco satellietantenne


Het is ons bekend geworden dat door een frequentiewijziging op Astra 3, Teleco DVB-S2 systemen de Astra 3 satelliet niet meer kunnen vinden. Dit betekent dat gebruikers van de genoemde Teleco satellietsystemen de meest gangbare Nederlandse zenders niet meer kunnen ontvangen. Gelukkig is dit door u zelf te herstellen door het GRATIS downloaden en installeren van de juiste software. Deze update zorgt ervoor dat het zoeksysteem van Teleco de nieuwe instellingen van Astra 3 weer kan vinden.

Klik hier en download de handleiding!

Klik op de bovenstaande button om een handleiding downloaden waarin wordt uitgelegd welke software u moet downloaden en hoe u deze software kunt installeren. Mocht het zo zijn dat u dit zelf niet lukt of wilt u het sowieso door ons laten uitvoeren, dan is dit uitsluitend op afspraak mogelijk.

Deze update heeft niets te maken met een mogelijke fout in uw satellietsysteem of een niet juiste montage en/of aansluiting. Daarom zijn de kosten als wij dit uitvoeren €60,- incl. btw. Dit bedrag dient direct contant of per pin afgerekend te worden.

Wij vertrouwen er op u zo spoedig en goed mogelijk geïnformeerd te hebben en adviseren u de update zo spoedig mogelijk uit te voeren of indien gewenst met ons Technocenter een afspraak te maken waarmee u teleurstellingen voor uw vakantie voorkomt.

 

*LET OP: Deze informatie geldt uitsluitend voor Teleco DVB-S2 systemen!

18 en 19 mei fiets en wandelweekend bij DE JONG Kampeer & Recreatie in Hillegom / De Zilk

In het weekend van zaterdag 18 en zondag 19 mei organiseren wij een fiets- en wandelweekend. Dit gaat een actief weekend worden met verschillende demonstraties en vele leuke activiteiten, zo komt de LOWA Experience Trailer langs, maak je een portemonnee met restmateriaal van Vaude en is er een podoloog aanwezig. Tijdens het fiets en wandelweekend staat het team van DE JONG Kampeer & Recreatie, met verschillende wandelschoenen experts voor u klaar en kunt u het uitgebreide assortiment op onze verschillende afdelingen bekijken. U bent van harte welkom, wij zorgen voor de koffie.

Zaterdag 18 mei van 9:00 – 17:00 uur

Zondag 19 mei van 11:00 – 17:00 uur


 De Lowa Experience Trailer

Kopstuk van het fiets en wandelweekend is de Lowa Experience Trailer die zaterdag en zondag aanwezig is. Wandelliefhebbers krijgen hiermee de mogelijkheid om het schoenenmerk Lowa, dat dit jaar tevens hoofdsponsor van de Nijmeegse Vierdaagse is, te ervaren. U leert alles over het merk en u mag schoenen in de praktijk testen. Hiervoor hebben wij twee wandelroutes uitgezet in en rondom De Zilk. De “Bloemenwandeling” is 5,35 km en de langere wandeling met de op dit moment bijzondere naam “Herfstwandeling” is 11,06 km. De routes kunt u vinden op Route.nl of bij ons in de winkel. Heeft u een eigen route in gedachte, dan kunt u natuurlijk ook gewoon uw eigen weg gaan.


Win een paar Lowa wandelschoenen en een Deuter dagrugzak

In samenwerking met Lowa en Deuter mogen wij ter promotie van het fiets- en wandelweekend een aantal leuke prijzen weggeven. Het enige wat je hiervoor hoeft te doen is jezelf op aanwezig te zetten bij het evenement op Facebook: “Fiets- en wandelweekend bij De JONG Kampeer & Recreatie” en het evenement te delen. Doe je dit dan maak je automatisch kans op een paar Lowa Renegade mid GTX (dames of heren) t.w.v. €199.99 en een Deuter Speed Lite 16 dagrugzak t.w.v €59,99. Klik op onderstaande button en laat weten dat jij er bij bent. Deel het bericht natuurlijk ook met zoveel mogelijk andere mensen!

Facebook Evenement

Win startbewijzen voor de Nijmeegse vierdaagse (2x)

Naast de wandelschoenen en de dagrugzak geven wij dit weekend ook twee startbewijzen voor de Nijmeegse vierdaagse weg. Wilt u kans maken? Vul dan het formulier in bij de Lowa Experience Trailer en misschien bent u wel één van de gelukkigen. De winnaars worden zondag 19 mei om half vijf bekend gemaakt.


Podologie Praktijk Bollenstreek helpt u bij uw voetproblemen

Podologiepraktijk Bollenstreek is gespecialiseerd in het voorkomen en behandelen van voetklachten. Ook klachten of pijn aan knie, heup en rug kunnen door voetafwijkingen worden veroorzaakt.

Tijdens ons fiets- en wandelweekend zal Ania van de Meer, gediplomeerd registerpodoloog, van Podologiepraktijk Bollenstreek bij ons aanwezig.

Daarnaast zal de vertegenwoordiger van Falke op zaterdag aanwezig zijn om u te adviseren over de juiste wandelsokken.


Maak je eigen portemonnee met Vaude

Op Zaterdag zal de vertegenwoordiger van Vaude bij ons aanwezig zijn. Als duurzame onderneming let VAUDE er op dat de resten bij het snijden zo klein mogelijk blijven, maar helemaal te vermijden is afval helaas nooit. Sinds januari heeft Vaude daarom in Zuid-Duitsland een upcycling fabriek opgericht. Hier worden van restmateriaal, door o.a. Noura Batrdouk een Syrische vluchteling, mooie shopper-tassen gefabriceerd. Dit is een gefinancierd project van de Duitse Federale Milieustichting (DBU) met vluchtelingen. Wilt u meer weten over dit bijzondere project, klik dan HIER. Op zaterdag tijden het fiets- en wandelweekend kunt u zelf portemonneetjes maken van de reststoffen van Vaude fietstassen.

Vind de perfecte fietsendrager

Wij laten alle mogelijkheden zien om uw (elektrische) fiets veilig mee te nemen op uw auto, caravan of camper. Van het merk Pro User hebben wij diverse dragers voor op de auto. Van het merk Thule hebben wij fietsendragers voor op de dissel, in de garage van de camper of achterop uw caravan of camper. Daarnaast hebben wij van Enduro een speciaal uitschuifbaar model voor op de dissel van uw caravan. Worden de fietsen te zwaar om achterop de caravan of camper te tillen? Speciaal hiervoor hebben wij de Prostor Lift fietsenrek die tot 60 kilo mag tillen.


Rooster Fiets en Wandelweekend

 

Zaterdag Zondag
Lowa Experience Trailer 09:00 – 17:00 11:00 – 17:00
Podologie praktijk bollenstreek 10:00 – 16:00 12:00 – 16:00
Vaude 10:00 – 16:00 Niet aanwezig
Falke 10:00 – 16:00 Niet aanwezig
Fietsendragers 09:00 – 17:00 11:00 – 17:00
Winkel 09:00 – 17:00 11:00 – 17:00
Showroom 09:00 – 17:00 11:00 – 17:00

 

Weer heel veel kampeervoordeel bij DE JONG tijdens Tweede Paasdag


Tweede Paasdag is bij uitstek dé ideale dag om een bezoek te brengen aan onze showroom en winkel om uw kampeervakantie voor te bereiden of alvast inspiratie op te doen. Daarom zijn wij ook dit jaar weer geopend van 11:00 tot 17:00!  Beleef alvast dat heerlijke kampeergevoel als u onze showroom en winkel binnen loopt. Uw kampeervakantie begint bij DE JONG!

Speciale aanbiedingen in de winkel

In onze winkel hebben wij op Tweede Paasdag natuurlijk verschillende aantrekkelijke aanbiedingen voor jullie klaar staan. Zo bieden wij de Pannenset Royal Plus aan van €39,99 voor slechts €29,99, de slaapzak Anconga Andes van €49,99 voor €29,99 en de kampeerstoel Westfield Performance Advancer van €124,95 voor €104,99.

Verder hebben wij nog vele andere kampeerartikelen in de aanbieding, zoals tenten, windschermen, voortenten, luifels, elektrische vouwfietsen, buitenbarbecues, grillplaten en ovens. Deze kunt u allen HIER bekijken. Ook hebben wij in de maand april weer diverse wandelschoenen in de aanbieding, bekijk daarvoor de prachtige fotoreportage die wij gemaakt hebben tussen de bloemen!

De nieuwste modellen, groot aanbod en vele aanbiedingen in de showroom

Neem Tweede Paasdag zeker ook een kijkje in onze showroom. Hier vindt u de nieuwste modellen, waaronder de gloednieuwe Bürstner Lyseo Limited, maar ook de prijswinnende campers van Hymer, de B-MC-T en de B-MC-I. Verder hebben we een uitgebreid aanbod nieuwe en occasion campers, caravans en vouwwagens die tegen een zeer scherpe prijs worden aangeboden.

Een nieuwe Eriba is dichterbij dan u denkt!

Als u voor 31 mei 2019 bij ons een nieuwe ERIBA-caravan koopt en tegelijkertijd uw oude caravan inruilt, ontvangt u € 1.500,- extra inruil voor uw „oude” caravan. Geen inruil? Dan ontvangt u t.w.v. € 1.500,- gratis accessoires. Deze actie is geldig op alle bij ons voorradige nieuwe ERIBA Caravans (m.u.v. Touring), welke toegelaten worden op uiterlijk 30 juni 2019.

*Niet geldig voor eerder uitgebrachte offertes en aankopen

Koop nu een ERIBA caravan bespaar 1.000,- vakantiegeld

Nu € 1.000,- vakantiegeld op de volgende series van modeljaar 2017 en 2018
Nova Light, Nova GL, Nova SL, Nova S, Feeling, Exciting en de Living *

* Actie geldig tot en met 14 augustus 2018 zo lang de voorraad strekt.

 

Kijk hier voor de beschikbaren modellen

AVG privacy wet 

Juni 2018

Per 25 mei 2018 is de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) van toepassing.
Indien u zich in  het verleden heeft aangemeld voor onze  nieuwsbrief en deze niet meer wenst te ontvangen kunt u dit onderaan de nieuwsbrief onder het kopje “uitschrijven “aangeven.  Wij zullen er dan voor zorgen dat dit verwerkt wordt. Of u kunt u via patricia@kampeercentrumdejong.nl afmelden voor de nieuwsbrief.

 

Indien u wenst dat wij uw persoonsgegevens uit onze database verwijderen verzoeken wij u een mail te zenden aan patricia@kampeercentrumdejong.nl  .

Hierbij benadrukken wij dat indien wij uw persoon gegevens verwijderen wij ook geen werkorder in de werkplaats voor uw voertuig meer kunnen aanmaken.

Camper ZOMER voordeel

Klik op deze link en kijk of u droom camper er tussen staat!!

Gratis paella pan

Wandeltochten

Omschrijving

Ontdek de bollenvelden, bossen en historie van Noordwijkerhout. Met deze afwisselende route ervaar je eens te meer hoe leuk én gezond wandelen is.

Over een oud landgoed

Noordwijkerhout noemt zich niet voor niets het Hart van de Bollenstreek: overal om je heen loop je door de schilderachtige bollenvelden. Landgoed Leeuwenhorst vormt hierop een fraaie uitzondering. Je wandelt hier door een stil bos met oude eiken en beuken, maar ook met braam, lijsterbes en kamperfoelie. Een deel van het bos is na de Tweede Wereldoorlog opnieuw aangeplant. De Duitsers groeven hier in 1943 een anti-tankwal en sloopten niet alleen het landhuis, maar kapten ook rücksichtslos een deel van het oude bos weg voor een vrij schootsveld.

Het Witte Kerkje

Van alle fraaie panden in Noordwijkerhout is het Witte Kerkje zonder meer het icoon van het dorp. Het kerkje stamt oorspronkelijk uit 1300. Als je goed kijkt, zie je aan de verschillenden stenen dat het kerkje meerdere keren is verbouwd. Aan de zijkant van het schip zie je de lage raampjes waar ooit de dorpsbewoners met een besmettelijke ziekte de mis moesten volgen. De route eindigt bij het startpunt: de VVV Noordwijkerhout.

Samen 10.000 stappen zetten

De Japanse arts Yoshiro Hatano onderzocht hoeveel stappen je per dag moet zetten om gezond te blijven. Hij kwam uit op een aantal van ongeveer 10.000 stappen. Deze route is, net als de routes 316764 en 316776, speciaal ontwikkeld om je op een leuke manier 10.000 stappen te laten zetten. Je kunt deze wandelroutes natuurlijk alleen lopen als je wilt, of met een paar vrienden. Maar als je eens wat meer wilt weten over hoe je verantwoord af kunt vallen, wandel dan eens op een zaterdag mee met de begeleide 10.000 stappen-wandeling. Leefstijlcoach Marjoleine Klapwijk geeft dan tijdens het wandelen tips en adviezen voor een gezonde leefstijl. Zij heeft een methode ontwikkeld om je leefstijl aan te passen, zodat je zo’n 10 tot 15 procent afvalt – blijvend!

Inschrijven voor deze wandeling kan via VVV Noordwijkerhout. De wandeling begint om 9.00 uur, deelname kost € 2,50.

Wist je dat in de bossen van Staatsbosbeheer kabouters wonen? Tenminste, dat denken we, want buiten kom je hun sporen overal tegen. Kleine voetafdrukken in het zand, geplet gras van een middagdutje. Je ontdekt het op een van onze kabouterpaden. Echt waar!

Wat ga je doen?

Bij de buitencentra van Staatsbosbeheer ligt een knapzak gevuld met lekkers voor je klaar. Buiten staat een houten kabouter die je de verder de weg wijst. Met een puntmuts op en je wangen rood geschminkt, loop je samen met je (groot-)ouders een route van 500 tot 1500 meter. Onderweg luister je naar een verhaal uit het kabouterboek en doe je kabouteropdrachten. Na afloop mag de puntmuts mee naar huis.

Ook leuk als kinderfeestje

Het kabouterpad is ook heel erg leuk als kinderfeestje of als activiteit met je klas. Kijk per locatie wat mogelijk is.

De kabouterpaden op een rij

Er zijn kabouterpaden door het hele land. Soms moet je wel je eigen puntmutsje meenemen. Veel plezier!

Pro-User fietsendragers

Pro-User® bike carriers ontwikkelt en produceert solide en betrouwbare fietsendragers voor het vervoer van 1, 2, 3 of 4 fietsen op de trekhaak, achterkant of dak van de auto.

Al  producten van Pro-User worden met grote zorg geproduceerd en ondergaan ook meerdere kwaliteitscontroles. Tevens beschikken de meeste producten over een Europese typegoedkeur verleend door de RDW.

Let op, niet alle fietsendragers zijn geschikt voor het vervoer van e-bikes. Bij twijfel neem dan contact op met onze shop 0252-536088.