Caravans

Met de caravan op vakantie of heerlijk een weekendje weg met de caravan.  Voor velen is dit de ultieme manier van vakantie vieren.  Heerlijk vrij zijn dat is het gevoel dat de caravan biedt.  Weg uit de dagelijks sleur en heerlijk naar de camping in binnen of buitenland, dat is genieten.  Dit genieten met de caravan en uiteraard van de caravan kan 365 dagen per jaar.  Denk bij de caravan niet alleen aan de zomer vakantie.  Lekker in het voorjaar of in de herfst weg met de caravan is genieten van alle mooie tijden van het jaar.  Ook op wintersport met de caravan is fantastisch.  Vele caravans zijn hier uitermate goed voor geschikt en op een wintercamping is het heerlijk vertoeven in de caravan.   Welke caravan men dan kiest dat is de volgende vraag . In onze zeer uitgebreide showroom kan men kiezen uit vele caravans.

Nieuwe caravans

Caravans van de absolute top van Nederland  en Europa staan  in onze showroom.  Met 4 merken uit de top 5 bieden wij een keuze aan caravans die haarfijn op elkaar aan sluiten.  Deze 4 topmerken zijn Hobby , Fendt, Bürstner en Eriba. Standaard staan er ruim 30 nieuwe caravans binnen in onze verwarmde showroom, waardoor er voor u altijd de perfecte caravan straat. Van klein en complact tot groot en super luxe. Door de verschillende merken hebben wij ook voor ieder budget een caravan.

Gebruikte (occasion) caravans

Ook voor een goede gebruikte caravan kan men uitstekend bij ons terecht.  In onze showroom en op ons verkoopterrein tonen wij een grote collectie Bovag gekeurde , betrouwbare occasion caravans.  Met name Hobby caravans, Fendt caravans, Bürstner caravans en Eriba caravans zijn meestal in ruime mate aanwezig.  Hiernaast ruilen wij ook wekelijks caravans in op campers of nieuwe caravans waardoor wij tweede hands caravans hebben van vele merken zoals onder andere AdriaBeyerland, Chateau, Carado, CaravelairDethleffs, Eifelland, Elddis,  Home Car, Home Star,  Kip, Knaus, Lmc, Sterckeman, Tabbert en Wilk. Ons complete occasion aanbod vindt u hier.

Caravan huren

Naast de verkoop van caravans, verhuurt Kampeercentrum De Jong ook caravans. Met onze ruim 40 jaar verhuur ervaring huurt u bij ons vertrouwd tegen een lage prijs. Naast de 15 verschillende modellen caravans die wij verhuren kunt u bij ons ook campers, vouwwagens en bagagewagens huren. De caravans die u bij Kampeercentrum De Jong huurt zijn jonge caravans in diverse indelingen en gewichtsklassen waardoor er altijd een caravan is die u mee kunt nemen op vakantie. Ons complete caravan verhuuraanbod ziet u hier.

Aanbiedingen en actie caravans

Regelmatig hebben onze fabrikanten speciale actiemodellen. Deze caravans worden vaak in een gelimiteerde oplage gemaakt  en zijn uitgerust  met extra accessoires.  Ook bieden wij nieuwe of gebruikte caravans vaak extra interessant aan. Voor een overzicht  van ons complete voorraad bestand nieuw en gebruikt klikt u hier. 

Reparatie & onderhoud caravans

Ook voor reparatie en onderhoud aan de caravan bent u bij Kampeercentrum De Jong aan het goede adres. In ons Technocenter kunnen de monteurs alles repareren, onderhouden, opbouwen en inbouwen in uw caravan. Doordat wij Focwa en Bovag gecertificeerd zijn, krijgt u altijd garantie op het werk van de monteur en weet u dat het betrouwbaar, deskundig en goed is gemaakt.x

Het team van Kampeercentrum De Jong heet een ieder alvast veel kijkplezier en van harte welkom op ons bedrijf.

Aveco verzekering logo