Campers

Reizen met een camper of kampeerauto neemt enorm aan populariteit  toe.

Wie met een camper weg gaat wil vrij en ongebonden zijn. Met een camper is men dit zeker. Wegrijden en nog niet weten waar men ’s avonds overnacht dat is de vrijheid van een camper.

Andere zien de vakantie toch graag iets meer gepland en boeken één van de vele campingplaatsen.  Met een camper is alles mogelijk. De ene keer staat men op een kleine en misschien wat eenvoudigere camping midden in de natuur en een dag of paar dagen later staat men juist op een grote campingplaats met veel vertier en gezelligheid.In onze showroom en op ons ruime showterrein presenteren wij zowel een grote collectie nieuwe campers als een groot assortiment betrouwbare Bovag gekeurde gebruikte campers. Als officieel erkend Hymer, Bürstner en Carado dealer vindt men bij ons eigenlijk altijd wel een camper die past.  Dit kan een nieuwe camper zijn  of een goede, betrouwbare Bovag gekeurde occasion camper.
Op deze site geven wij veel informatie over de verschillende mogelijkheden binnen het ruime assortiment van Hymer, Bürstner en Carado.

Onder de rubriek “occasions en aanbiedingen”  presenteren wij  uitgebreid ons occasion en  voorraad overzicht.  Voor alle vragen hierna staan in onze showroom onze verkoopadviseurs graag voor een ieder klaar .

Aanbiedingen en actie modellen

Regelmatig hebben onze fabrikanten speciale  actiemodellen. Deze campers worden vaak in een gelimiteerde oplage  gemaakt  en zijn uitgerust  met extra accessoires.  Ook bieden wij nieuwe of gebruikte campers vaak extra interessant aan.  Voor een overzicht  van ons complete voorraad bestand nieuw en gebruikt klikt u hier.

Kampeerauto of camper

Diverse mensen vragen zich af wat nu het juiste woord is een kampeerauto of camper. De beide woorden kampeerauto en camper worden veelvuldig gebruikt. Ook wordt naast camper of kampeerauto de namen  mobilhome, zwerfwagen ,kampeerwagen of motorhome gebruikt.  De naam kampeerauto is echter de meest logische Nederlandse naam. De grootste camper of kampeerauto club N.K.C. (Nederlandse Kampeerauto Club ) gebruikt ook de naam kampeerauto. Ook heeft de Nederlandse Kampeerauto club haar blad de naam “ Kampeerauto “ gegeven.  Hiernaast hanteert de Nederlandse kampeerauto  Club de slogan Onbezorgd  camper plezier. Deze slogan en de naam van de andere camper club CCN  ( Camper Club Nederland ) geven aan dat zowel kampeerauto als camper beide gebruikt mogen worden.

Aveco camper verzekeringen

Aveco is bij uitstek de camper verzekeraar, wilt u vrijblijvend een aanbieding voor uw camper verzekering klik dan op de button.

Aveco verzekering logo