Verhuur

Reserveer nu online voor een topvakantie.

Weleens nagedacht over een andere vakantie maar nog nooit de stap naar het kamperen of het vrije reizen gemaakt. Met een verhuur camper, caravan, vouwwagen of bagagewagen is deze stap zo gemaakt. met meer dan 40 jaar verhuur ervaring huurt u bij ons vertrouwd en tegen een leuke prijs. Ons verhuurprogramma bestaat uit vele verschillende merken en type campers, caravans, vouwwagens en bagagewagens. Is huren ook iets voor u, kijk hier voor alle mogelijkheden of download onze verhuurfolders.

WINTER ARRANGEMENT AANBIEDING

Niet zijn de wintersport gebruik. In de winterperiode is verhuur zeer aantrekkelijk volgens onze voordelige winter arrangementen.

21=14 ………21 dagen huren = 14 dagen betalen
35=21 ………35 dagen huren = 21 dagen betalen
50=25 ………50 dagen huren = 25 dagen betalen

Op deze arrangementen zijn geen andere kortingen en/of actie van toepassing. Verhuur minimaal 14 dagen, langere huurperiode dan 50 dagen in overleg mogelijk.

Definitie Winterperiode:

Als winterperiode wordt bedoeld indien vertrek datum valt na 1 november en de retourdatum valt voor 30 maart.

Wintersport verhuur:

Alleen bij de Camper Super luxe modellen is verhuur voor wintersport mogelijk. Prijzen conform prijslijst met toeslag van 10% op huursom. Extra Eigen risico van € 1.250,– op de standaard eigen risico van € 1.250,– (Eigen risico is NIET afkoopbaar). Camper wordt standaard afgeleverd op M&S banden! Huur speciale winterbanden is mogelijk. Sneeuwkettingen te huur voor € 45,– p/week.

Camper huren

Dat is eindeloos.

Caravan huren

Gaan en staan waar je wilt.

Vouwwagen huren

Voor ieder wat wils.

Bagagewagen huren

Alles kan in 1 keer mee.

Caravan folder 2016 home-mini
Camper folder 2016 home-mini

Kampeercentrum De Jong in Hillegom – De Zilk gevestigd in de Duin – en Bollenstreek vlakbij Lisse en de Keukenhof en de grote steden Leiden, Haarlem en Amsterdam is één van de grootste verhuurbedrijven van Nederland. Met meer dan 40 jaar verhuurervaring kan men bij De Jong rekenen op goed en betrouwbaar materiaal en een gedegen uitleg voor vertrek. Huren is niet alleen aantrekkelijk voor de vakantie. Door zeer lage prijzen in voor- en naseizoen en in de winter wordt er ook vaak gehuurd voor lange reizen met camper of caravan. Het maken van lange reizen wordt zeer interessant door de extra korting die oploopt tot 25 % bij min 60 dagen huren. Door de ligging van Kampeercentrum de Jong op slechts 20 minuten vanaf Schiphol – Amsterdam weten mensen uit alle landen kampeercentrum de Jong te vinden voor de huur van een camper, caravan, vouwwagen of bagagewagen.

Voor meer info en reserveringen belt u met 0252-517717 of per mail naar info@kampeercentrumdejong.nl