Hobby OnTour 2018

HOBBY ONTOUR

Lichter dan licht – de nieuwe OnTour. Geen onnodige ballast, maar wel alles wat belangrijk is. De OnTour is uw ideale reisgenoot die altijd voor u klaar staat. Minder is meer, slechts 2,10 m breed. Uitgerust met een uitgekiend lichtgewicht chassis. De compacte OnTour is daarom geschikt voor kleinere auto’s. Kies uit de vijf modellen de OnTour die precies bij u past.

Hoe minder ik nodig heb om vrij te zijn, des te vrijer ben ik.

Lichter dan licht – de nieuwe ONTOUR. Geen onnodige ballast, maar wel alles wat belangrijk is. De ONTOUR is uw ideale reisgenoot die altijd voor u klaar staat. Minder is meer; vanaf 1.350 kg., en slechts 2.10 m breed. Uitgerust met een uitgekiend lichtgewicht chassis. De compacte ONTOUR is daarom geschikt voor kleinere auto’s.

Een groots ruimtegevoel

In uw Hobby DeOntour is elke centimeter zorgvuldig doordacht en optimaal benut. Daardoor heeft u lekker de ruimte en kunt u genieten ven een groots ruimtegevoel. Uw hele vakantie-uitrusting vindt een plek en èèn van de vele slimme opbergmogelijkheden. En alles is zonder moeite terug te vinden.

De badkamer maar u maar wilt.

Er zijn vele verschillende mogelijkheden. Badkamer in het midden voor veel praktische bergruimte, of met separate douche.

De keuken met ruime koelkast

Meer info