Hymer

Topklasse die men overal tegen komt.

 

De voorsprong van HYMER is overduidelijk, zelfs in het kleinste detail van een HYMER Camper. Tot vandaag de dag blijft het innovatieve ontwerp van de voertuigen uit Bad Waldsee ongeëvenaard: hier zorgen bijvoorbeeld de lichtgewicht GFK vloer, de gepatenteerde PUAL-constructie en de technische snufjes, zoals de kozijnen met standaard dubbele beglazing voor een bijzonder stabiele basis, evenals een optimaal binnenklimaat – ongeacht het weer. Seizoensgebonden beperkingen van het vakantieplezier zijn hiermee verleden tijd.

Veilig onderweg.

Dankzij een uitgebreid veiligheidspakket: bestuurder- en bijrijdersairbag, ASR, ABS, EBD, ESP, Traction Plus, Hill Holder, dagverlichting, enz.

Uitermate geschikt voor winters weer.

Dankzij vorstvrije installaties in de verwarmde leefruimte en tanks in geïsoleerde, met warme lucht doorstroomde bakken.

Dubbel verwarmt beter.

Dankzij hoogwaardige Seitz-S7-kozijnen met dubbele kunststofbeglazing en een koudebrugisolatie.

Immuun voor weersomstandigheden.

Dankzij de lichtgewicht GFK bodem, die niet alleen beschermt tegen weergerelateerde schade, maar ook tegen steenslag, strooizout en vuil.

Knus op reis.

Dankzij radiovoorbereiding met luidsprekers in het slaap- en woongedeelte, de nodige bedrading, een contactdoos en een radioantenne af fabriek.

Goed te bed.

Dankzij de hoogwaardig koudschuim matrassen met verschillende zones in alle bedden.

homepage filmfoto klein

 Wij wensen u alvast veel kijk en leesplezier en heten u van harte welkom in onze uitgebreide showroom.