On Wandelschoen

On Wandelschoen 28

On schoenen zijn de lichtgewicht casual schoenen onder de wandelschoenen. Ze geven meer stevigheid en comfort als sportschoenen maar zien er meer casual uit als traditionele wandelschoenen. De On schoenen zijn ideale schoenen voor citytrips of voor wandelingen in Nederland met bijvoorbeeld de hond of door het duin. De kern achter deze mooie wandelschoenen zijn de zachte landing en een stevige afzet met voor het wandelen. De On’s CloudTec® technologie die verwerkt is in de buitenzool combineert de voordelen van een zacht dempende trainingsschoen en het directe gevoel van een wandelschoen. De schoenen van On zijn te verkregen in de waterproof variant en de niet waterproof variant. Daarnaast zijn de wandelschoenen van On duurzaam gemaakt want ze zijn grotendeels gemaakt van gerecycled materiaal. Wilt u meer lezen over deze nieuwe casual schoen? Lees hier de blog waarin wij On aan u voorstellen. 

filters
50 jarig jubileum win- en kortingsacties oktober
50 jarig jubileum win- en kortingsacties oktober

50 jarig jubileum win- en kortingsacties
Het is feest! DE JONG Kampeer & Recreatie bestaat 50 jaar! Graag vieren wij deze mijlpaal samen met u. Wij hebben t/m okt. iedere maand winacties en aanbiedingen. Meedoen met de winacties? Leuk! Houd onze nieuwsbrief en socials in de gaten. De winactie van de maand oktober staat al op Facebook en Instagram. Nog niet ingeschreven voor de nieuwsbrief? Dat kan hier

Via de blog op onze website leest u meer informatie hoe u aan de winacties kunt meedoen en hoe u van onze aanbiedingen kunt profiteren.

 

- WINACTIE DE JONG 50 JAAR OKTOBER

De hoofdprijs van de maand oktober is de E-4Motion Mini Elektrische Vouwfiets t.w.v. € 1.041!