Killtec KOS 20 Men Pants

Killtec KOS 20 Men Pants
Merk: Killtec
 Aanwezig in het assortiment van 2022. 
Vraag naar de actuele voorraad.
€ 49,99

Regenbroek met volledige beenrits, inpakbaar.

 

De heren regenbroek van Killtec beschermt betrouwbaar tegen wind en vocht en is bovendien superlicht en inpakbaar. Opgeborgen in uw eigen zak, kan het gemakkelijk overal mee naartoe worden genomen.

De broek is 100% waterdicht en winddicht met een waterkolom van 10.000 mm en gelaste naden. Het is ademend met een waterdampdoorlaatbaarheid van 3.000 g/m²/24 uur. De doorlopende ritsen aan de zijkanten van de benen maken het gemakkelijk om snel aan en uit te trekken in het geval van een plotselinge verandering in het weer. De 2-weg rits wordt afgedekt door een flap.

Killtec wil de collecties vooral duurzamer en toekomstbestendiger maken. Zo richt Killtec zich steeds meer op meer verantwoorde productieprocessen. Deze broek is dus PFC-vrij.

 

Verkrijgbaar in de kleur zwart.

  • 50 jaar ervaring in kamperen en outdoor
  • Goed opgeleid en constant getraind personeel
  • Een zeer uitgebreid en compleet assortiment
  • Kom langs en maak je uitrusting in één keer compleet
  • 50 jaar ervaring in kamperen en outdoor
  • Goed opgeleid en constant getraind personeel
  • Een zeer uitgebreid en compleet assortiment
  • Kom langs en maak je uitrusting in één keer compleet
Andere mensen bekeken ook
Kom gezellig winkelen, wij voorzien u graag van het juiste advies!
Beeklaan 18a
2191 AB Hillegom De Zilk
Maandag Gesloten
Dinsdag t/m Vrijdag 10:00-17:30
Zaterdag 09:00-17:00
Zondag  Gesloten

DE JONG Kampeer & Recreatie is aangesloten bij TEUN kampeerspecialisten. TEUN is een initiatief van zes samenwerkende kampeer- en recreatiespecialisten in Nederland. Kom naar onze fysieke winkel in Hillegom / De Zilk of bestel op TEUN.nl.

Bij DE JONG kampeer & Recreatie in Hillegom - De Zilk, vindt u een uitgebreid assortiment kampeer en outdoor artikelen. Kom naar onze winkel en maak uw volledige uitrusting in één keer compleet. Wij voorzien u graag van een eerlijk advies.

DE JONG is aangesloten bij Outdoorspecialist.nl, dit is een unieke samenwerkingsvorm in de outdoor retailbranche. Zelfstandig opererende winkels uit heel Nederland, die gespecialiseerd zijn in outdoor werken hierbij samen.

50 jarig jubileum win- en kortingsacties oktober
50 jarig jubileum win- en kortingsacties oktober

50 jarig jubileum win- en kortingsacties
Het is feest! DE JONG Kampeer & Recreatie bestaat 50 jaar! Graag vieren wij deze mijlpaal samen met u. Wij hebben t/m okt. iedere maand winacties en aanbiedingen. Meedoen met de winacties? Leuk! Houd onze nieuwsbrief en socials in de gaten. De winactie van de maand oktober staat al op Facebook en Instagram. Nog niet ingeschreven voor de nieuwsbrief? Dat kan hier

Via de blog op onze website leest u meer informatie hoe u aan de winacties kunt meedoen en hoe u van onze aanbiedingen kunt profiteren.

 

- WINACTIE DE JONG 50 JAAR OKTOBER

De hoofdprijs van de maand oktober is de E-4Motion Mini Elektrische Vouwfiets t.w.v. € 1.041!