Broeken

Broeken 9

Als je veel wandelt is een outdoorbroek zeker een aanrader. De reden is niet alleen praktisch, maar heeft vooral met de materiaalkeuze te maken. In tegenstelling tot een spijkerbroek is een outdoorbroek licht, comfortabel en beschermt je beter tegen verschillende weersomstandigheden. Een goede outdoorbroek geeft je comfort zodat je maximaal kunt genieten van je mooie wandeling en/of trektocht. DE JONG heeft een ruim assortiment aan outdoorbroeken die geschikt zijn voor verschillende wandelomstandigheden. In onze blog geven wij u graag tips bij het vinden van de perfecte wandelbroek. 

filters
50 jarig jubileum win- en kortingsacties en vacature
50 jarig jubileum win- en kortingsacties en vacature

50 jarig jubileum win- en kortingsacties
Het is feest! DE JONG Kampeer & Recreatie bestaat 50 jaar! Graag vieren wij deze mijlpaal samen met u. Wij hebben t/m okt. iedere maand winacties en aanbiedingen. Meedoen met de winacties? Leuk! Houd onze nieuwsbrief en socials in de gaten. De winactie van de maand augustus staat al op Facebook en Instagram. Nog niet ingeschreven voor de nieuwsbrief? Dat kan hier

Via de blog op onze website leest u meer informatie en hoe u aan de winacties kunt meedoen en hoe u van onze aanbiedingen kunt profiteren.
WINACTIE DE JONG 50 JAAR AUGUSTUS 
De prijs van de maand augustus is een volledige outdoorkleding outfit van VAUDE t.w.v. € 200,-.
- AANBIEDING DE JONG 50 Edition caravanWij kochten een gelimiteerde oplage van de zeer populaire Eriba Nova DELIGHT 442. Deze DE JONG 50 Edition caravan bieden wij, zolang de voorraad strekt, aan voor een zeer speciale prijs.

Vacature
Wij hebben een vacature beschikbaar voor Operationeel Manager Marketing & Communicatie. Bekijk deze gehele vacature.