Elektrische kachels

Wat wilt u zien?
Kampeerwinkel
Kampeermeubelen Techniek en accessoires Barbecues Keuken en huishoudelijk Tenten en accessoires Slapen Gas Daxara bagagewagen Elektrische Fietsen
Merken
Prijs
sluiten
Wilt u korting?

Kom langs in de winkel en profiteer van veel voordeel!

Bezoek onze winkel
Tot -50%

Elektrische kachels 13

Elektrisch verwarmen is één van de veiligste systemen om te verwarmen. Doordat er geen koolstoffen worden verbrand is er ook geen kans op koolmonoxide vorming. Wanneer een elektrische verwarming omvalt gaat er gelijk een schakelaar aan, waardoor de kachel direct uitgaat, dit is voor de veiligheid. Bij de elektrische kachels zijn er 2 verschillende soorten. Dit zijn de keramische kachels en de halogeen kachels.

filters

Keramische kachels

Een keramische kachel is een kachel waarbij een keramisch plaat wordt verwarmt. Deze plaat geeft de warmte mee aan de luchtstroom van de ventilator, waardoor een hele ruimte gelijkmatig verwarmd wordt. Hierdoor komt er een prettige stralingswarmte vrij. Omdat stofdeeltjes niet kunnen verbranden in het verwarmingselement is deze manier van verwarmen niet belastend voor de luchtwegen.

Halogeen kachels

Een halogeen kachel wordt vooral gebruikt wanneer slechts een klein gedeelte van een ruimte verwarmd moet worden. Er wordt namelijk een buis verwarmt die alleen naar voorkant veel warmte uitstraalt. Hierbij is een nadeel dat de kachel veel elektra gebruikt.

Afspraken maken nu mogelijk!
Afspraken maken nu mogelijk!

Afspraak maken in showroom en winkel nu mogelijk!, klik hier voor meer informatie!