Verwarmen

Wat wilt u zien?
Kampeerwinkel
Lamp en verlichting Kampeermeubelen Techniek en accessoires Barbecues Keuken en huishoudelijk Tenten en accessoires Slapen Gas Daxara bagagewagen Elektrische Fietsen Reis- en campinggidsen Veiligheidspakket
Merken
Meer merken Minder merken
Prijs
sluiten
Wilt u korting?

Kom langs in de winkel en profiteer van veel voordeel!

Bezoek onze winkel
Tot -50%

Meer informatie over kachels voor op de camping

Elektrische kachel: Een elektrische kachel is een van de veiligste systemen omdat het geen koolstof verbrand, en een omvalschakelaar heeft. Hiernaast gaat het op stroom en dat betaald u niet op de camping. Let er wel op dat de kachel veel stroom verbruikt.

Gaskachel: Een ruimte verwarmen is het snelst met een gaskachel. Daarnaast kunt u het gaspatroon heel makkelijk van de kachel afhalen om bijvoorbeeld uw barbecue te gebruiken. Doordat u gas verbrand kunt u het wel een klein beetje ruiken en denk eraan dat ze redelijk was gas verbruiken.

Petroleum kachel: Om een grote ruimte te verwarmen in de petroleum kachel goed geschikt. Het Petroleum of olie is geurloos en gaat in grote flacons. Ook zijn deze kachels zuiniger dan de gaskachels maar wel duurder in aanschaf. Let er wel op om voldoende ventilatie te hebben voor de kachel.

50 jarig jubileum win- en kortingsacties oktober
50 jarig jubileum win- en kortingsacties oktober

50 jarig jubileum win- en kortingsacties
Het is feest! DE JONG Kampeer & Recreatie bestaat 50 jaar! Graag vieren wij deze mijlpaal samen met u. Wij hebben t/m okt. iedere maand winacties en aanbiedingen. Meedoen met de winacties? Leuk! Houd onze nieuwsbrief en socials in de gaten. De winactie van de maand oktober staat al op Facebook en Instagram. Nog niet ingeschreven voor de nieuwsbrief? Dat kan hier

Via de blog op onze website leest u meer informatie hoe u aan de winacties kunt meedoen en hoe u van onze aanbiedingen kunt profiteren.

 

- WINACTIE DE JONG 50 JAAR OKTOBER

De hoofdprijs van de maand oktober is de E-4Motion Mini Elektrische Vouwfiets t.w.v. € 1.041!