Thetford Porta Potti 565P

Thetford Porta Potti 565P
Merk: Thetford
 Aanwezig in het assortiment van 2021. 
Vraag naar de actuele voorraad.
€ 139,95
Adviesprijs € 169,95

De Porta Potti van Thetford is een comfortabel, praktisch draagbaar toilet dat niet aangesloten hoeft te worden op een afvoer- of watersysteem. Het is de perfecte oplossing wanneer u altijd uw eigen sanitair tot uw beschikking wilt hebben.

Altijd en overal een comfortabel toilet

Waar u ook heen gaat, met een Porta Potti van Thetford heeft u altijd een toilet tot uw beschikking. Zelfs in een gebied zonder enige voorzieningen kunt u comfortabel naar de wc. Omdat dit toilet niet aangesloten wordt op een afvoer- of watersysteem, is dit toilet ideaal wanneer u op reis gaat met een tent of in een andere accommodatie zonder ingebouwd sanitair verblijft. Het Porta Potti chemisch toilet heeft een hogere zithoogte en een groter zitvlak. Het zit daardoor net zo comfortabel als uw toilet thuis. Ook is het toilet voorzien van een efficiënte en krachtige spoeling. De Porta Potti is gemaakt van duurzaam, lichtgewicht kunststof van hoge kwaliteit, waardoor uw chemisch toilet lang mee gaat. En dankzij het eenvoudige gebruik, kan iedere kampeerder met dit toilet overweg.

Belangrijkste voordelen

 • Wordt niet aangesloten op afvoer- of watersysteem
 • Lichtgewicht, duurzame kunststof van hoge kwaliteit
 • Keuze uit verschillende spoelsystemen
 • Eenvoudig en handig te legen
 • Geïntegreerde wc-rolhouder

Hygiënisch chemisch toilet

Met een Porta Potti van Thetford profiteert u van een hygiënisch toilet op uw kampeervakantie. Het toilet heeft een afvaltank van maar liefst 21 liter. Deze tank is voorzien van een niveau-indicator die precies aangeeft wanneer het tijd is om het chemisch toilet te legen. U kunt de afvalwatertank eenvoudig loskoppelen en dankzij de geïntegreerde schenktuit zonder spatten legen. Ook de spoelwatertank van 15 liter is voorzien van een indicator die aangeeft wanneer het spoelwater bijgevuld moet worden. Dankzij de ronde vormen is het toilet eenvoudig te reinigen en te onderhouden.

De Porta Potti van Thetford is een comfortabel toilet voor op de camping. Om schade en slijtage te voorkomen, raden wij aan om ook de toiletverzorgingsproducten van Thetford te gebruiken.

 • Bijna 50 jaar ervaring in kamperen en outdoor
 • Goed opgeleid en constant getraind personeel
 • Een zeer uitgebreid en compleet assortiment
 • Kom langs en maak je uitrusting in één keer compleet
 • Bijna 50 jaar ervaring in kamperen en outdoor
 • Goed opgeleid en constant getraind personeel
 • Een zeer uitgebreid en compleet assortiment
 • Kom langs en maak je uitrusting in één keer compleet
Andere mensen bekeken ook
Kom gezellig winkelen, wij voorzien u graag van het juiste advies!
Beeklaan 18a
2191 AB Hillegom De Zilk
Maandag t/m vrijdag 09:00-18:00
Zaterdag 09:00-17:00
Zondag Gesloten

DE JONG Kampeer & Recreatie is aangesloten bij TEUN kampeerspecialisten. TEUN is een initiatief van zes samenwerkende kampeer- en recreatiespecialisten in Nederland. Kom naar onze fysieke winkel in Hillegom / De Zilk of bestel op TEUN.nl.

Bij DE JONG kampeer & Recreatie in Hillegom - De Zilk, vindt u een uitgebreid assortiment kampeer en outdoor artikelen. Kom naar onze winkel en maak uw volledige uitrusting in één keer compleet. Wij voorzien u graag van een eerlijk advies.

DE JONG is aangesloten bij Outdoorspecialist.nl, dit is een unieke samenwerkingsvorm in de outdoor retailbranche. Zelfstandig opererende winkels uit heel Nederland, die gespecialiseerd zijn in outdoor werken hierbij samen.

Bekijk onze vacatures!
Bekijk onze vacatures!

Wij zijn onder andere op zoek naar een manager / coördinator marketing communicatie! Iets voor jou? Bekijk dan onze vacatures.

 

 

Bekijk vacatures