Stalling vouwwagens

Uiteraard wilt u , uw camper , caravan , vouwwagen of bagagewagen ook goed ondergebracht hebben wanneer u deze niet gebruikt. Stallingen zijn in de regio voldoende beschikbaar en kunnen ondergebracht worden in de volgende soorten stalling:

  • Jaarstalling , het gehele jaar overdekt.
  • Jaarstalling , ’s winters binnen , zomers buiten.
  • Winterstalling. U stalt uw caravan , camper of vouwwagen / bagagewagen alleen in de wintermaanden

Deze stallingskeuze is met name bedoeld wanneer u een seizoenplaats heeft op de camping of heel vaak aan het reizen bent. Op deze pagina geven wij graag informatie over stalling, noemen wij enkele stallingen waarvan bekend is dat zij ruimte beschikbaar hebben en een ruime lijst met stallingsadressen in de grote regio. Omdat het belangrijk is dat u vakantiebezit op een goede manier gestald is geven wij u een lijst met tips waar u rekening mee dient te houden betreft uw caravan , camper, vouwwagen of bagagewagen stalling.
• 1 Is de stalling voldoende geïsoleerd en/of geventileerd?Het meest ideaal is uiteraard een voldoende gesoleerd gebouw waarvan men verzekerd wordt dat de temperatuur altijd boven het vriespunt blijft. Noodzakelijk is dit echter niet. Wel dient men erop te letten dat het watersysteem incl. eventueel aanwezige boiler altijd afgetapt is. Dit om stuk vriezen te voorkomen. Ook is een eventueel aanwezige accu duidelijk kwetsbaarder bij vorst. Ventilatie is net zo belangrijk dan isolatie. Redelijk vaak komt men stalling tegen in kassenbouw. Dit hoeft geen enkel probleem te zijn echter dient men verzekert te zijn dat de Temperatuur zomers niet te hoog oploopt. Door gekalkte daken en automatische ventilatie systemen is de temperatuur voldoende te beheersen.
• 2 Kan ik mijn caravan , vouwwagen of camper altijd halen wanneer ik dit wenst?In met name winterstallingen komt het nog weleens voor dat u vakantie bezit er gedurende lange tijd niet uitkan. Neem de volgende punten mee in uw afweging hiertoe.
– A Weet ik zeker dat ik in de winterperiode zeker geen gebruik van mijn caravan , camper , vouwwagen of bagagewagen ga maken. Winter kamperen kan ook heel leuk zijn en op bepaalde plaatsen met name in Spanje is het heerlijk vertoeven in deze periode van het jaar.
– B Bij o.a. onze werkplaats “DE JONG TechnoCenter “ geldt een gereduceerd tarief voor onderhoudsbeurten in de periode 1 nov. Tm 15 febr.
– C Een ongelukje zit altijd in een klein hoekje is het spreekwoord. Een schade kan een ieder overkomen. Doordat de meeste kampeer en vakantie voertuigen dezelfde periode op de weg zitten gebeurt ook 80 % van de ongelukjes in dezelfde , relatief , korte periode. Dit betekent dat het aantal schademeldingen bij DE JONG TechnoCenter voor een zeer groot deel in augustus en september binnen komt. Wanneer de schade met de expert is geregeld kunnen materialen besteld worden en reparatie ingepland worden. Blijven staan bij de reparateur is niet wenselijk en meestal niet haalbaar. De camper, caravan , vouwwagen of bagagewagen gaat dus weer de stalling in en moet eruit kunnen wanneer de reparatie kan plaatsvinden.
– D Misschien is er interesse in een ander vakantie voertuig en heb ik mijn eigen wagen nodig voor inruil.
• 3 Welke dagen van de week en in het weekend kan ik mijn voertuig kwijt?• 4 Hoe zit het met de verzekering? (Gebruikelijk is dat schade verzekerd dient te zijn door u eigen verzekering.) xAdressen:
De onderstaande adressen hebben zeer waarschijnlijk nog plaats vrij:x

AARLANDERVEEN

Stalling31 Alphen aan den Rijn e.o.
Noordeinde 11c
2445 XA Aarlanderveen
088-0313131
www.stalling31.nl
klantenservice@stalling31.nl

HILLEGOM

Stalling Vaartzicht
Campers – Caravans – Vouwwagens – Bagagewagens – Boten & trailer.
Z- Leidsevaart Hillegom
Contactpersoon: Kees Ruigrok 06-27324947

VOORHOUT

Stalling Bollenstreek
www.stallingbollenstreek.nl
Jacoba van Beierenweg 93D 2215 KW Voorhout 06-24245651

Stalling van Dijk
Campers
Jacoba van Beierenweg 148 2215 KX Voorhout 0252-215920
Contactpersoon: Jaap van Dijk 06-28547073 Klaas van Dijk 06-25048539

Overige stallingen

Op onderstaande lijst staan veel stallingen aangegeven. Het kan zijn dat een bepaalde stalling op het moment vol zit. In een stalling gebouw ontstaan echter constant verschuivingen. Klanten kopen kleiner of groter en een natuurlijke roulatie blijft altijd bestaan. Wanneer u contact opneemt met de betreffende stalling weet u meer.