Tweedehands occasion vouwwagen kopen

Denkt u er ook weleens aan om heerlijk samen of met het hele gezin met een vouwwagen op vakantie te gaan, maar is de stap naar een nieuwe vouwwagen te groot, kijk dan eens naar een occasion vouwwagen. Een gebruikte vouwwagen is vaak een stuk voordeliger dan een nieuwe, maar biedt dezelfde voordelen. Bij DE JONG verkopen wij al meer dan 46 jaar vouwwagens, waardoor wij u dus haarfijn kunnen vertellen waar u naar moet kijken als u van plan bent een occasion vouwwagen of tenttrailer te kopen. Wilt u meteen naar ons occasion vouwwagen aanbod, klik dan op de button hieronder. Voor meer informatie lees verder onder de button.

VOUWWAGENS OCCASION AANBOD!

Waar moet ik op letten als ik een occasion vouwwagen koop?

Uiteraard kan men een occasion vouwwagen particulier op Marktplaats kopen. Deze gebruikte vouwwagen kan prima in orde zijn, maar heeft geen garantie, mocht er achteraf iets mis zijn, zit u dus met de problemen. Bij DE JONG Kampeer & Recreatie wordt een vouwwagen gecontroleerd op grote gebreken. Er wordt goed naar het tentdoek gekeken en ook het stikwerk wordt beoordeeld. Alleen als de gebruikte vouwwagens door deze keuring komt, bieden wij hem aan als occasion vouwwagen.

Naast deze strenge keuring kunt u bij de aankoop van uw occasion vouwwagen ervoor kiezen een technische Bovag onderhoudsbeurt van het onderstel en de wagenbak te laten uitvoeren. Met zo’n onderhoudsbeurt worden de remmen afgesteld en wordt hij op technisch gebied volledig nagekeken. Tevens vindt er preventief onderhoud plaats. Met deze onderhoudsbeurt krijgt u 12 maanden Bovag garantie en weet u zeker dat u goed op vakantie gaat en dat u echt kan gaan genieten.

Wanneer kan ik de occasion vouwwagen zien ?

Vouwwagens nemen veel ruimte in beslag. Hierdoor kunnen wij naast onze collectie nieuwe vouwwagens ook enkele gebruikte vouwwagens uitzetten. Op onze site kunt u zien welke vouwwagens in de showroom zijn uitgezet. Regelmatig houden wij occasion vouwwagen dagen waarbij de totale voorraad wordt opgezet. Wie op zoek is naar een goede gebruikte vouwwagen en wil weten wanneer deze occasiondagen zijn, doet er slim aan onze Facebook pagina te volgen of zich aan te melden voor onze nieuwsbrief (onder aan de pagina).

Welke merken en soorten vouwwagens zijn er allemaal?

DE JONG is dealer van de bekende merken 3 DOG en Jamet. 3 Dog is absolute topkwaliteit en biedt  sportieve en snel opzetbare vouwwagens/ tenttrailers  van een hoog kwaliteitsniveau. Jamet is al jaren lang de meest verkochte vouwwagen. Het is een goede middenklasser met een aantal modellen voor de vaste vakantieplaats. Jamet kent ook zeer snel opzetbare modellen zoals de Jamet Easy, Jametic en Jameta.  De Jamet Dakota heeft een snel opzetbare wagentent met hieraan een los op te zetten ronde voortent. Uiteraard vindt u deze merken het meest maar doordat wij vouwwagens inruilen op vouwwagens, maar ook op campers en caravans hebben wij ook vaak 2e hands vouwwagens van de merken  Aart Kok , Combi Camp, CampLet , Trigano, Raclet, Alpenkreuzer, Tago ,  Gerjak, Zambezi, Campwork, Cabanon, Conway, Holtkamper, Smitveld , Europacamper,  Opus, Pennine, Travelsleeper, Weekender, Pennine en Campooz.