NU OPRUIMING demo, ex-verhuur en occasion vouwwagens

Een vouwwagen koop je NU heel Voordelig bij DE JONG.  In de showroom wordt schoonschip gemaakt, waardoor demo, ex-verhuur en occasion vouwwagens ZEER VOORDELIG worden aangeboden.

Occasion Vouwwagens

De occasions bij DE JONG zijn gecontroleerd op grote gebreken, zoals uitgedroogde stiksels en tentdoek, waterdichtheid en nog veel meer belangrijke punten. Wanneer je een occasion koopt kan je er in de meeste gevallen zelfs voor kiezen deze af te laten leveren met een Bovag onderhoudsbeurt en/of Pack keuring.

3DOG Vouwwagens

3dog vouwwagens zijn van TOP kwaliteit. Een gegalvaniseerd onderstel, aluminium wagenbak en tentdoek volledig van Canvas met hele stevige ritsen. Hiernaast zet je de 3Dog supersnel op en is deze bestand tegen vele omstandigheden. Onze 3Dog show modellen en ex-verhuurmodellen bieden wij nu zeer voordelig aan.

Jamet vouwwagens

Jamet vouwwagens zijn al meer dan 50 jaar op de markt en kom je op elke camping tegen. De kracht van Jamet is een aantrekkelijke vouwwagen tegen een zeer betaalbare prijs. De laatste Jamet Easy vouwwagens modeljaar 2019 bieden wij nu aan met heel veel voordeel!