Jamet unieke opzetsysteem

Bent u – als kampeer liefhebber – op zoek naar een vouwwagen voor een heerlijke kampeervakantie die snel en eenvoudig op te zetten is – kies dan voor Jamet. Jamet heeft bij alle type vouwwagens een snel semi-automatisch opzetsysteem. Deze zijn onderverdeeld in de symmetrische modellen, Jametics en de Jameta. onderstaand ziet u hoe de 3 verschillende opzetsystemen werken inclusief een video hoe dit werkt.

Opzetsysteem – symmetrische modellen

Deze opzetsystemen gelden voor de vouwwagens Jamet Arizona, Jamet Dakota en de Jamet Louisiana. Binnen 20 seconden zijn de symmetrische Jamet Vouwwagens (zelfs door 1 persoon) uit te klappen, dankzij een uniek vouwsysteem, waarbij de matrassen en het tentdoek op hun plaats blijven. Door 3 eenvoudige uitklapbewegingen van de 2 bedden met slaapcabines en buitentent is het wagengedeelte in een flits opgezet en klaar voor gebruik voor onderweg of voor een enkele overnachting bijvoorbeeld.

Video opzetsysteem van de 3 symmetrische modellen jamet 2016 (getoond is de Jamet Arizona)

Opzetsysteem – Jametics  (met gasdruk-hulpveer)

De 3 Jametic-types 2016 (Jametic Outdoor AS, de Jametic Panorama en de Jametic All Season) hebben een speciaal “1-2-3-klaar” opzetsysteem, dit is supersnel (incl. voortent) en voor 2016 zelfs met een extra gasdruk-hulpopzetveer!

Zo is binnen 30 seconden bijvoorbeeld de Jametic Outdoor AS 2016 door slechts een persoon compleet op te zetten en dat zelfs met de gehele voortent !

Video opzetsysteem van de 3 Jametic modellen 2016 (video is de Jamet Jametic-Outdoor)

Opzetsysteem – Jamet Jameta

Het opzetsysyteem van de Jamet Jameta werkt heel eenvoudig en superlicht.

Afspannen met haringen is niet meer nodig. Het fraaie polyester-deksel klapt superlicht open dankzij een ingenieus hefboomeffect m.b.v. de imperiaal en de hele wagentent vouwt vanzelf mee open en wordt door een enkele simpele handbeweging op de juiste hoogte en spanning gebracht (zie video hieronder!). Dan kan men al gelang men langer wenst te blijven staan op een locatie een luifel of voortent opzetten.

Video opzetsysteem van de Jamet – Jameta 2016 :