Jamet Jametic Outdoor All Season 2019

De Jamet Jametic Outdoor heeft een hele nieuwe kleur zo worden de wanden  uitgevoerd in ecru-katoen, met kaki-decor-stroken boven de ramen. De spatrand en slikrand zijn in kaki-kleurig pvc uitgevoerd. Het grondzeil is ecru. Het dak is lichtbeige AS-doek met print aan de onderzijde. Het interieur is ecru met kaki kleurvlakken. De zitbankkussens zijn kaki.Het plafond van de slaapcabines anthracite en het vliegengaas is nu in fraai chique zwart uitgevoerd. Het dak is dus nu uitgevoerd in het lichtbeige AS-doek met print aan de onderzijde, zoals bekend van de Dakota ! Oftewel het All Season dakdoek van Ten Cate met zelfreinigend effect !

Nieuwe luifel

Ook is er een nieuwe New Adventure luifel voor de Jametic Outdoor AS 2016. Deze is uitgevoerd met een AS-dakdoek met oprolbare zijwanden tot aan de grond van ecru katoen met een kaki pvc spatrand. De luifel wordt bevestigd met ééndoorlopende rits met dubbele runners (dus oprolbare zijwanden die vast te zetten zijn met de fraaie luxe kleine gespjes). Het frame bestaat uit 5 staanders met snelspanners en er zijn overal ogen in het doek voor diverse uitspan-mogelijkheden. Aan de voorzijde zijn er gespen voor evt. stormbanden(optie). De luifel is in de nok zelfs 2.30m. diep en op de grond ca. 1.00 m. Voor 2016 met lichtstroken in de zijwanden.

 

Easy access systeem

Het “easy access bagage” – systeem Dit zorgt ervoor dat de bagageruimte zeer gemakkelijk toegankelijk is voor het snel in- of uitpakken van spullen, zonder dat hiervoor de wagen(en voortent) hoeft te worden opengeklapt ! (zie foto’s)De beide bedden klappen dankzij een extra metalen rechthoekig kaderframe kompleet met het gehele frame en de gehele tent (met dekzeil) open naar de zijkant toe. Dit zonder dat het dekzeil of de achterkeuken eraf hoeft te worden gehaald!
Het optillen wordt vergemakkelijkt en ondersteund door gasdrukveren en wordt tot kinderwerk!
Het tent- en framegedeelte bleef daarbij ongewijzigd! E.e.a. zit vastgesnoerd onder het dekzeil. Met deze noviteit was en is Jamet ook mbt dit element weer helemaal up-to-date in de markt en dit is voor 2016 ook nog op de andere 2 types Jametic uitgebreid !

Tempo-100 keuring mogelijk

Bent u van plan om met de vouwwagen over de Duitse Autobahn te rijden en vindt u de maximum toegestane snelheid van 80 km/u te langzaam? Vraag dan een Tempo-100 keuring aan. De vouwwagen wordt dan bij Kampeercentrum de Jong gekeurd en indien het trekkende voertuig ook aan de gestelde eisen voldoet, wordt de vouwwagen voorzien van een officiële Tempo-100 sticker. Hiermee bent u in Duitsland vrijgesteld van de 80 km/u maximum en mag u nu 100 km/u met de vouwwagen rijden.

Opzetsysteem Jamet Jametic Outdoor

x