Jamet Jametic Outdoor 50 Jubilee AS

Vouwwagen Jametic Outdoor 50 Jubilee
De Jamet Jametic Outdoor 50 Jubilee is het speciale 2019 Jubileum model voor een super aantrekkelijke prijs. Inclusief 4 persoons-uitvoering met luifel en disselbak, oplooprem, luxe 3 pits achterkeuken en incl. rijklaarmaakkosten en in nieuwe tentkleuren voor slechts € 6.995,-

De Jametic Outdoor 50 Jubilee is voor 2019 uitgevoerd in nieuwe Jubileum tentkleuren van combinatie van ecologisch ecru tentdoek met donkerblauw-kleurige accenten en met een lichtgrijs synthetisch/afwasbaar AS dak (dus minder besmettelijk!) en donkerblauwe decor-stroken boven de ramen. De spatrand en slikrand zijn in donkerblauw-kleurig pvc uitgevoerd. Het grondzeil is ecru. Het interieur is ecru met fraaie donkergrijze slaapcabines voor optimaal slaapcomfort.

Makkelijk op te zetten
De Jametic Outdoor 50 Jubilee is een aparte uitvoering van dit bijzondere Jametic model ( voor 2019 als 4 persoons) met een supersnel 1-2-3 opzetsysteem voor wagentent en voortent, al jarenlang een topmodel in de Jamet-collectie. Superlicht op te zetten dankzij een extra gasdruk-opzethulpveer. Ook in 2019 de schokbrekers (optie/actie) voor 100 km/uur in Duitsland.*

Easy Access bagage-laadsysteem
De Jametic Outdoor 50 Jubilee is bovendien uitgevoerd met het bijzonder handige easy access bagage-laadsysteem (zie video), waardoor u niet de wagen helemaal hoeft op te zetten alvorens u de bagage kunt in-of uitladen. De beide bedden klappen dankzij een extra metalen rechthoekig kaderframe kompleet met het gehele frame en de gehele tent (met dekzeil) open naar de zijkant toe. Dit zonder dat het dekzeil of de achterkeuken eraf hoeft te worden gehaald! Het optillen wordt vergemakkelijkt en ondersteund door gasdrukveren en wordt tot kinderwerk! Het tent- en framegedeelte bleef daarbij ongewijzigd! E.e.a. zit vastgesnoerd onder het dekzeil. Met deze noviteit was en is Jamet ook mbt dit element ook weer marktleider in de vouwwagen markt.

Luifel en voortent
Dit min of meer klassieke Jametic-basismodel heeft een veel modernere uitstraling gekregen. Mede ook door de nieuwe New Adventure Outdoor AS-luifel met transparante lichtstroken in de zijwanden en in ecru/donkerblauw/lichtgrijs met AS-dakdoek en met geïntegreerde oprolbare luifelzijwanden. Deze luifel wordt simpel met een doorlopende rits tot aan de grond gemonteerd en is met 2,40 m. diepte zeer royaal en in tal van posities uitzetbaar en dus met fraaie lichtstroken in de luifel-zijwanden.

Ook een optie is de grote voortent uitbouw voor extra (slaap/berg)ruimte. Verder ook met de nieuwe extra zware hoekkrikken, de keukenwielen als nieuwe optie en tenslotte een fraai zwart jubileums afdekzeil met goudkleurige rand en 50-er logo en met extra verleng-mogelijkheid (10/15 cm extra ruimte onder het afdekzeil bovenop het bed voor grote lichte volumineuze spullen als tafels/stoelen e.d.). De Jametic Outdoor 50 Jubilee heeft ook de vliegengaas-entreedeur en het vliegengaas-voorwand paneel, de stormband-afspanning en ook uiteraard nog steeds het fraaie en oersolide ecru-kleurige uitritsbare kuipgrondzeil!

Er zijn 2 2-persoons lattenbodem-bedden met extra stevige schuim in deze wagen en een extra ondertent is ook nog mogelijk (evenals een voortentuitbouw).

Met super luxe achterkeuken met elektrische watervoorziening en 2 opberglades. Deze vouwwagen is een ideale trekker! Kortom een ruime en supersnelle Jametic-vouwwagen voor twee personen of voor het hele gezin ! Bovendien nu met GRATIS Jubileum-disselbak !


Karakteristieken

Gewicht 650 kg
Lengte wagenbak 2.50 m
Lengte met dissel 3.80 m
Breedte wagenbak 1.60 m
Hoogte wagenbak 1.08 m
Totaal aantal slaapplaatsen 4

Highlights

Speciaal Jubileum-model
Supersnel door 1 persoon
Stoere wagenbak in robuuste zwarte aluminium traanplaat
Incl gratis jubileum disselbak
New triangle-tent-design
Driehoeks-vormige-ramen met fraaie raampanelen
Fraaie tentkleuren ecru/grijs/zwart
Superluxe matras op lattenbodem 2.05 x 1.50m
Donkere slaapcabine voor optimaal slapen
Easy Access Bagage Systeem
Luxe aluminium-velgen (optie)

Foto’s


Indelingen

Jamet Jametic Outdoor 50 Jubliee 

Rijklaar gewicht 385/ 395 kg
Maximaal toelaatbaar gewicht 650 kg
Lengte x Breedte x Hoogte opgebouwd 5.00 m x 4.00 m x 2.50/ 2.00 m
Slaapplaatsen 4
Bedmaat 205 x 150 cm
Bedmaat 200 x 140 cm
Ondertent mogelijk ja

Tempo-100 keuring mogelijk
Bent u van plan om met de vouwwagen over de Duitse Autobahn te rijden en vindt u de maximum toegestane snelheid van 80 km/u te langzaam? Vraag dan een Tempo-100 keuring aan. De vouwwagen wordt dan bij Kampeercentrum de Jong gekeurd en indien het trekkende voertuig ook aan de gestelde eisen voldoet, wordt de vouwwagen voorzien van een officiële Tempo-100 sticker. Hiermee bent u in Duitsland vrijgesteld van de 80 km/u maximum en mag u nu 100 km/u met de vouwwagen rijden.