Jamet Jametic All Season 2019

De Jametic All Season is het topmodel onder de Jametics en biedt een compleet andere tentuitstraling dan de overige Jametic modellen met een puntdakmodel in de voortentvoorwand. Hierdoor krijgt dit model een volwaardigere vouwwagen-uitstraling (t.o.v. een simpel recht horizontaal dak) zeker in combinatie met de eveneens aparte petluifel tot aan de grond doorlopend, waardoor een betere afwatering en inregenen bij de deur of lekkages bij de luifelrits absoluut onmogelijk zijn ! Dit puntdak-model (met hogere ramen en deur en extra ventilaties) past ook beter bij de luxe uitstraling van de gebruikte materialen (All Season dakdoek met zelfreinigend effect en luxe acryl wanddoek) en de fraaie chique kleurstelling (wit/lichtgrijs/antracite en zwart) van dit model. Tevens beschikt ook deze voortent over het 1-2-3 opzetsysteem waardoor die in een mum van tijd opstaat.

Nieuw voortent-voorwand-design

De Jametic All Season heeft een nieuw rustiger voortent-voorwand-design !
Onderlangs de ramen van de voortent-voorwand zijn de decoratie schuine streep en kleurdriehoek
weg gevallen. Ook aan de zijkanten zijn de kleurdriehoekjes weg gevallen. Hierdoor ontstaat een
beduidend rustiger totaalbeeld. Er is ook bewust gekozen voor het behouden van het puntdakmodel om de klassieke uitstraling niet verloren te laten gaan, die bovendien een perfecte afwatering biedt bij dit Jametic-model, evenals een extra hoge entreedeur. De nieuwe rustigere voortent-voorwand
draagt bij aan de rustige , klassieke uitstraling van de Jametic All Season.

Veranderingen Jamet Jametic All Season

Naast het veranderde voortent-voorwand-design krijgt de Jamet Jametic All Season  deluifel  New Adventure AS (optie) aan beide kanten in de luifelzijwand een schuine lichtstrook van doorzichtig plastic raamfolie van ca. 20 cm breed ! Hiermee wordt er tegemoet gekomen aan de te
weinige lichtinval van de zijkanten en de te grote gesloten vlakken van de luifel-zijwanden.
Maar op deze manier is er ook weer niet teveel “bekijks”. Daarnaast vormen deze lichtstroken ook een fraai extra decoratie-effect op de luifelzijwanden en vormen ze een fraai en geslaagd geheel met de grote ramen van de voortent(-voorwand) !

Aasy access bagage-systeem

Ook de Jametic All Season krijgt voor 2016 zoals bekend van de Jametic Panorama : Het “easy access bagage” – systeem Dit zorgt ervoor dat de bagageruimte zeer gemakkelijk toegankelijk is voor het snel in- of uitpakken van spullen, zonder dat hiervoor de wagen(en voortent) hoeft te worden opengeklapt !

Tempo-100 keuring mogelijk

Bent u van plan om met de vouwwagen over de Duitse Autobahn te rijden en vindt u de maximum toegestane snelheid van 80 km/u te langzaam? Vraag dan een Tempo-100 keuring aan. De vouwwagen wordt dan bij Kampeercentrum de Jong gekeurd en indien het trekkende voertuig ook aan de gestelde eisen voldoet, wordt de vouwwagen voorzien van een officiële Tempo-100 sticker. Hiermee bent u in Duitsland vrijgesteld van de 80 km/u maximum en mag u nu 100 km/u met de vouwwagen rijden.

Kom naar onze showroom om de Jamet Jametic te bezichtigen!!

Opzetsysteem Jamet Jametic All Season

(getoond model is de Jamet Jametic Outdoor, maar het opzetsysteem bij iederen Jametic is hetzelfde) x