Jamet Jametic 50 Jubilee 2019

Vouwwagen Jametic Outdoor 50 Jubilee

De Jamet Jametic Outdoor 50 Jubilee is het speciale 2019 Jubileum model voor een super aantrekkelijke prijs. Inclusief 4 persoons-uitvoering met luifel en disselbak, oplooprem, luxe 3 pits achterkeuken.
De Jametic Outdoor 50 Jubilee is voor 2019 uitgevoerd in nieuwe Jubileum tentkleuren van combinatie van ecologisch ecru tentdoek met donkerblauw-kleurige accenten en met een lichtgrijs synthetisch/afwasbaar AS dak (dus minder besmettelijk!) en donkerblauwe decor-stroken boven de ramen. De spatrand en slikrand zijn in donkerblauw-kleurig pvc uitgevoerd. Het grondzeil is ecru. Het interieur is ecru met fraaie donkergrijze slaapcabines voor optimaal slaapcomfort.

Makkelijk op te zetten

De Jametic Outdoor 50 Jubilee is een aparte uitvoering van dit bijzondere Jametic model ( voor 2019 als 4 persoons) met een supersnel 1-2-3 opzetsysteem voor wagentent en voortent, al jarenlang een topmodel in de Jamet-collectie. Superlicht op te zetten dankzij een extra gasdruk-opzethulpveer. Ook in 2019 de schokbrekers (optie/actie) voor 100 km/uur in Duitsland.*

Easy Access bagage-laadsysteem

De Jametic Outdoor 50 Jubilee is bovendien uitgevoerd met het bijzonder handige easy access bagage-laadsysteem (zie video), waardoor u niet de wagen helemaal hoeft op te zetten alvorens u de bagage kunt in-of uitladen. De beide bedden klappen dankzij een extra metalen rechthoekig kaderframe compleet met het gehele frame en de gehele tent (met dekzeil) open naar de zijkant toe. Dit zonder dat het dekzeil of de achterkeuken eraf hoeft te worden gehaald! Het optillen wordt vergemakkelijkt en ondersteund door gasdrukveren en wordt tot kinderwerk! Het tent- en framegedeelte bleef daarbij ongewijzigd! E.e.a. zit vastgesnoerd onder het dekzeil. Met deze noviteit was en is Jamet ook mbt dit element ook weer marktleider in de vouwwagen markt.

Luifel en voortent

Ook een optie is de grote voortent uitbouw voor extra (slaap/berg)ruimte. Verder ook met de nieuwe extra zware hoekkrikken, de keukenwielen als nieuwe optie en tenslotte een fraai zwart jubileums afdekzeil met goudkleurige rand en 50-er logo en met extra verleng-mogelijkheid (10/15 cm extra ruimte onder het afdekzeil bovenop het bed voor grote lichte volumineuze spullen als tafels/stoelen e.d.). De Jametic Outdoor 50 Jubilee heeft ook de vliegengaas-entreedeur en het vliegengaas-voorwand paneel, de stormband-afspanning en ook uiteraard nog steeds het fraaie en oersolide ecru-kleurige uitritsbare kuipgrondzeil!
Er zijn 2 2-persoons lattenbodem-bedden met extra stevige schuim in deze wagen en een extra ondertent is ook nog mogelijk (evenals een voortentuitbouw).
Met super luxe achterkeuken met elektrische watervoorziening en 2 opberglades. Deze vouwwagen is een ideale trekker! Kortom een ruime en supersnelle Jametic-vouwwagen voor twee personen of voor het hele gezin !

Gratis Disselbak

Bij alle Jamets 2019 uit de 50-jarige Jubileum-collectie is er een GRATIS speciale jubileum-disselbak met 50-er logo. Een fantastische extra jubileum-actie t.w.v. tot wel € 600,- voordeel !

Tenslotte een nieuw Jubileum model de 4 persoons Jametic Outdoor 50 Jubilee in nieuwe 2019 tentkleuren en met een superscherpe prijs van € 6.995,- (incl. luifel en disselbak, oplooprem en achterkeuken en incl. rijklaarmaakkosten).