Jamet Jameta 50

De Jamet Jameta is ongetwijfeld een belangrijke aanvulling op het Jamet-assortiment als een model met een schitterend polyester deksel en een supersnel en gemakkelijk vouwsysteem, zie onderstaande foto’s. De Jameta wagenbak mag wel een “juweeltje”genoemd worden met zijn prachtige lichtgrijze polyester deksel met wit imperiaal en de fraaie rustige nieuwe 2016 striping op de robuuste witte wagenbak, met onderlangs zeer aparte zwarte traanplaat-zijskirts met wiel-uitsparing. De wagenbak biedt ook enorm veel ruimte met zijn 3.20 m. opbouwlengte (incl keuken) en ca. 1.70 m. breedte. Zo is er een royaal 2 persoons lattenbodem-bed van 2.10 x 1,50 m. met een gigantische bagageruimte van ca. 650 liter. Op het opengeklapte deksel is er aanzienlijke leefruimte. Het deksel zit vast met 4 oersolide INOX scharnieren en is aan de binnenzijde glad wit afgewerkt, vandaar dat een vloertapijt inbegrepen is! De afmeting van de wielen is overigens 165x70x13 en de banden zijn geschikt voor 130 km/uur.

Fietsen mee op vakantie

Bovenop het wagenbakdeksel op het imperiaal of vóór op de dissel kunnen fietsdragers gemonteerd worden zonder extra (kostbare) hulpstukken. De fietsen kunnen zelfs op de dissel blijven staan tijdens het openklappen. En heeft men de fietsen op het imperiaal staan, omdat er bijv. een disselbak(optie) op de dissel gemonteerd is, dan hoeven alleen de fietsen eraf gehaald te worden en niet de tussen het imperiaal verzonken fietsdragers (en ook geen andere extra hulpstukken). Een zeer handige oplossing voor fietsliefhebbers bij de Jameta.


Karakteristieken

Gewicht 750 kg
Lengte wagenbak 3.20 m
Lengte met dissel 4.35 m
Breedte wagenbak 1.72 m
Hoogte wagenbak incl. imp. 0.93 / 108 m
Totaal aantal slaapplaatsen 2

Highlights

2-persoons luxe vouwwagen
Supersnel door een persoon opengeklapt
Geen haringen aan wagentent
AS dakdoek met zelfreinigend effect
Ademend acryl zijwanddoek
Fraai contra-rond voorwand-design
Fietsen op deksel of op dissel
Incl GRATIS jubileum disselbak
Ruim 2-persoons luxe bed
Extra gewatteerd bed voor perfect slaapcomfort
650 liter bagageruimte onder bed
Extra donkere slaapcabine
Royale luxe vaste keuken
Royale luxe vaste keuken
Inclusief imperial
Wagententuitbouw en luifel met zijwanden (optie)
Aluminium-velgen optioneel

Foto’s


Indelingen

Jamet Jameta

Rijklaar gewicht 485 kg
Maximaal toelaatbaar gewicht 750 kg
Lengte x Breedte x Hoogte opgebouwd 5.50 m x 5.00 m x 2.35/ 1.80 m
Slaapplaatsen 2
Bedmaat 205 x 150 cm
Ondertent mogelijk nee

Tempo-100 keuring mogelijk
Bent u van plan om met de vouwwagen over de Duitse Autobahn te rijden en vindt u de maximum toegestane snelheid van 80 km/u te langzaam? Vraag dan een Tempo-100 keuring aan. De vouwwagen wordt dan bij Kampeercentrum de Jong gekeurd en indien het trekkende voertuig ook aan de gestelde eisen voldoet, wordt de vouwwagen voorzien van een officiële Tempo-100 sticker. Hiermee bent u in Duitsland vrijgesteld van de 80 km/u maximum en mag u nu 100 km/u met de vouwwagen rijden.