Jamet Jameta 2019

De Jamet Jameta is ongetwijfeld een belangrijke aanvulling op het Jamet-assortiment als een model met een schitterend polyester deksel en een supersnel en gemakkelijk vouwsysteem, zie onderstaande foto’s. De Jameta wagenbak mag wel een “juweeltje”genoemd worden met zijn prachtige lichtgrijze polyester deksel met wit imperiaal en de fraaie rustige nieuwe 2016 striping op de robuuste witte wagenbak, met onderlangs zeer aparte zwarte traanplaat-zijskirts met wiel-uitsparing. De wagenbak biedt ook enorm veel ruimte met zijn 3.20 m. opbouwlengte (incl keuken) en ca. 1.70 m. breedte. Zo is er een royaal 2 persoons lattenbodem-bed van 2.10 x 1,50 m. met een gigantische bagageruimte van ca. 650 liter. Op het opengeklapte deksel is er aanzienlijke leefruimte. Het deksel zit vast met 4 oersolide INOX scharnieren en is aan de binnenzijde glad wit afgewerkt, vandaar dat een vloertapijt inbegrepen is! De afmeting van de wielen is overigens 165x70x13 en de banden zijn geschikt voor 130 km/uur.

Fietsen mee op vakantie

Bovenop het wagenbakdeksel op het imperiaal of vóór op de dissel kunnen fietsdragers gemonteerd worden zonder extra (kostbare) hulpstukken. De fietsen kunnen zelfs op de dissel blijven staan tijdens het openklappen. En heeft men de fietsen op het imperiaal staan, omdat er bijv. een disselbak(optie) op de dissel gemonteerd is, dan hoeven alleen de fietsen eraf gehaald te worden en niet de tussen het imperiaal verzonken fietsdragers (en ook geen andere extra hulpstukken). Een zeer handige oplossing voor fietsliefhebbers bij de Jameta.

Veranderingen Jamet Jameta

Er zijn diverse kleine veranderingen toegevoegd aan te Jamet Jameta te weten:
– de Jameta wagenbak een “make-over” gekregen! De striping op de wagenbak is nu veel rustiger en alleen nog op de zijkanten (niet meer op de keuken).
– de Jameta wagenbak met aluminium zijskirts onderlangs met een zwarte poedercoating laklaag. Dit zorgt voor een mooi contrasterend geheel met de witte wagenbak/imperiaal en lichtgrijs deksel/striping. In deze zijskirts ook een wiel-uitsparing, waardoor de (optionele) alu-velgen nog fraaier uitkomen.
– De luifel (optie) kan ook direct aan de voorzijde van de wagentent gemonteerd worden dankzij een extra rits die er nu aan de wagentent zit. De luifel kon overigens al aan de achterzijde/disselzijde gemonteerd worden en uiteraard ook voor de voortent. Hierdoor kan nu ook het luifeldoek evt. met de wagentent (op het dak teruggeslagen) mee ingevouwen worden, waardoor bij een enkele overnachting deze luifel nog sneller opgezet is m.b.v het nu zwarte boogframe (en dan de keuken onder dak is) en de Jameta dus eigenlijk nog meer voor trekkend verblijf geschikt is.

De superluxe royale keuken

De Jameta-keuken is een vaste superluxe royale keuken, die zeer compleet en functioneel ingericht is. Met een eveneens lichtgrijs polyester deksel (met 2 gasdrukveren) en een 2-delige achterklep (voor oneffen terrein). De Jameta keuken heeft links de wasbak met luxe kraan en elektrische waterpomp. Daaronder bevinden zich de 2 opberglades met bestekbak, en de speciale smalle watertank (zie foto’s). Rechts het rvs 3 pits thermisch beveiligde gasstel. Daaronder 2 opbergvakken met plastic opbergmandje en een aparte ruimte voor de gasfles, fraai afgesloten met een wit deurtje (met leiding-doorvoer-opening evt. naar de grond toe). In het midden van de keuken een grote extra bergruimte of
plaats voor een koelkast. Een 12-Volt-aansluiting is standaard aanwezig. De Jameta keuken zal ook de meest veeleisende “kokkerellen” weten te bekoren.

Tempo-100 keuring mogelijk

Bent u van plan om met de vouwwagen over de Duitse Autobahn te rijden en vindt u de maximum toegestane snelheid van 80 km/u te langzaam? Vraag dan een Tempo-100 keuring aan. De vouwwagen wordt dan bij Kampeercentrum de Jong gekeurd en indien het trekkende voertuig ook aan de gestelde eisen voldoet, wordt de vouwwagen voorzien van een officiële Tempo-100 sticker. Hiermee bent u in Duitsland vrijgesteld van de 80 km/u maximum en mag u nu 100 km/u met de vouwwagen rijden.

Kom naar onze showroom om de Jamet Jameta te bezichtigen!!

Opzetsysteem Jamet Jameta

 x