Jamet Dakota 50 All Season

Dakota Outdoor – 50
Complete, royale en prijsgunstige vouwwagen in tunneltent-look
De Dakota Outdoor 50 2019 is een complete , royale en prijsgunstige vouwwagen met een echte tunneltent-look , voor de (trendy) gezinstent-kampeerder. Door de fraaie boogvorm groot ruimtelijk effect, veel opzetgemak en sportieve ecru Outdoor-uitstraling! Met een nieuw contra halfrond voorwand-design in fraaie tent-kleuren ecru/zwart/grijs. Met nu een lichtgrijs TenCate AS-dak met zelfreinigend effect.

Uniek Easy Access Bagage Systeem
Als eerste en vooralsnog enige symmetrische vouwwagen op de markt heeft de Dakota Outdoor 50 een Easy Access Bagage systeem, waarbij het tent-en zitgedeelte naar achteren omhoog openklapt en de bagageruimte in de wagenbak bereikbaar wordt. Het hele zitgedeelte met zitbankdeksels klapt mee omhoog zelfs. Hierdoor wordt uw tentdoek voor vertrek bij het inpakken niet meer nat bij regen en u kunt uw vouwwagen gewoon langs de weg parkeren en inpakken, want hij hoeft niet meer opengeklapt te worden op de oprit of elders om aan de bagageruimtes te komen. Ook voor onderweg is dit heel handig als u nog even iets uit de vouwwagen wilt pakken. Want ook de keuken kan blijven zitten tijdens dit omhoog klappen.

Extra compleet
Ook heeft de Dakota schokbrekers (actie), een uitritsbaar oerdeglijk 600gr/m2 pvc kuipgrondzeil, zware uitdraaisteunen en keukenwielen (optie) een bijzonder fraai zwart jubileum dekzeil en een riante voortent-uitbouw(optie) van maar liefst 2.10 x 1.80 m., zie foto, en een aanritsbare 2019 lichtgrijze AS boog-luifel + luifelzijwanden (optie) en ook diverse outdoor-snufjes zoals luxe oproldoekpanelen i.p.v. drukke gordijnen !

Ook de Dakota Outdoor 50 heeft in het 50-jarig Jubileum seizoen van Jamet een fraaie GRATIS disselbak inclusief !!

Specificaties & Extra’s
De Dakota Outdoor 50 voortent meet maar liefst 5.20 x 3.00 m. Superluxe RVS-3 pits achterkeuken (met nieuwe keukenwielen als optie), 13 inch-wielen, en 2 grote bedden 155 x 200 en 165 x 200 cm. met lattenbodems en extra stevige schuim. Nu ook met extra donkere slaapcabines in heel donkergrijs doek voor optimaal slaapcomfort (zodat ook de kinderen niet onnodig vroeg door het daglicht wakker gemaakt worden).

Ook de Dakota-Outdoor 50 heeft een vliegengaas-entreedeur, stormband-afspanning en een vliegengaas-voorwand- paneel(optie) en een uitritsbare kuipgrondzeil ! Ook zijn beide zijwandpanelen van de Dakota-voortent uitritsbaar waardoor het voortentdak ook als luifel te gebruiken is. Ook wordt hierdoor het opzetten van de voortent lichter en gemakkelijker als de voortent-zijwanden uitgeritst zijn.

Het opzetten van de symmetrische wagentent van de Dakota Outdoor 50 gaat net zo snel en op dezelfde wijze als bij de eveneens symmetrische Arizona 50 vouwwagen. Kijkt u bij de Arizona voor de serie foto’s en de video van het openklappen van de wagentent en voortent. Dit is hetzelfde opzetsysteem bij de Dakota Outdoor 50 alleen dat deze een ronde boogvoortent heeft i.p.v. een puntdak-voortent zoals bij de Arizona All Season 50.

Luifel en voortent
De aanritsbare Dakota-Outdoor-luifel + luifelzijwanden vormen een luxe en fraaie kleureenheid met de rest van de Dakota-voortent. Daarnaast zijn ze zeer ruim met 2.00 m. basisbreedte + ca.1 m. schuin windscherm en met ramen met raamflappen + ritsen zelfs!

Nieuw is dat deze fraaie boogluifel nu ook rechtstreeks aan de wagentent bevestigd kan worden, waardoor de Dakota nog meer als trekker geschikt is.


Karakteristieken

Gewicht 650 kg
Lengte wagenbak 2.60 m
Lengte met dissel 3.85 m
Breedte wagenbak 1.45 m
Hoogte wagenbak 1.10 m
Totaal aantal slaapplaatsen 4 + 2
Onder- slaaptent mogelijk ja

Highlights

Trendy fraaie tunnel-voortent
Sportieve uitstraling
Aparte boogvorm met groot ruimtelijk effect
Fraaie 2019 tentkleuren
AS dak met zelfreinigend effect
Katoenen ademende zijwanden
Luifel (optie) ook aan de wagentent
Extra donkere slaapcabines
Luxe 4-6 persoons symmetrische vouwwagen
Zeer snel symm. opzetsysteem (idem Arizona – zie video aldaar)
Royale 2.00m. Bedden met lattenbodems
Easy Access Bagage Systeem als eerste en enige in een symmetrische vouwwagen (video)
Riante voortentuitbouw 2.10×1.80 m. (optie)

Foto’s


Indelingen

Jamet Dakota Outdoor 50 

Rijklaar gewicht 395 kg
Maximaal toelaatbaar gewicht 650 kg
Lengte x Breedte x Hoogte opgebouwd 5.30 m x 5.20 m x 2.40/ 1.90 m
Slaapplaatsen 4 + 2
Bedmaat 165 x 200 cm
Bedmaat 155 x 200 cm
Ondertent mogelijk ja (o)

Tempo-100 keuring mogelijk
Bent u van plan om met de vouwwagen over de Duitse Autobahn te rijden en vindt u de maximum toegestane snelheid van 80 km/u te langzaam? Vraag dan een Tempo-100 keuring aan. De vouwwagen wordt dan bij Kampeercentrum de Jong gekeurd en indien het trekkende voertuig ook aan de gestelde eisen voldoet, wordt de vouwwagen voorzien van een officiële Tempo-100 sticker. Hiermee bent u in Duitsland vrijgesteld van de 80 km/u maximum en mag u nu 100 km/u met de vouwwagen rijden.