Jamet Dakota All Season 2019

De Dakota Outdoor AS is een complete , royale en prijsgunstige vouwwagen met een echte tunneltent-look, voor de (trendy) gezinstent-kampeerder. De fraaie boogvorm betekent niet alleen een groot ruimtelijk effect en veel opzetgemak , maar bovenal een sportieve Outdoor-uitstraling, dankzij o.a. ook diverse outdoor-snufjes zoals oproldoekpanelen i.p.v. drukke gordijnen ! De Dakota Outdoor AS uitgevoerd met  een minder voor vuil kwetsbaar en afwasbaar AS-dak . Ook heeft de Dakota-Outdoor AS schokbrekers (optie/actie), een uitritsbaar kuipgrondzeil, een bijzonder fraai bordeaux  dekzeil en een geheel nieuwe riante voortent-uitbouw van maar liefst 2.01m. x 1.80m. (optie)!

Veranderingen 2017 model

Voor 2016 heeft de Dakota een geheel nieuw voortent-voorwand-design gekregen! De Dakota was natuurlijk al altijd een model met een geheel ronde voortent, maar daaraan is nu nog een nieuw rond design element aan toegevoegd. Dit is een halfrond contra-design onderlangs de voortent-voorwand. Het loopt niet over de hele voortent-voorwand, maar over het middelste deur-en raampaneel van links naar rechts (zie foto’s). Deze halfronde strook is uitgevoerd in de bekende donkere kaki-kleurige pvc spatrandstof.

Zeer ruime voortent

De Dakota heeft een grote lichtinval door de rondom geplaatste grote ramen in de voortent met nog eens extra grote panorama ramen in de voorste voortent-hoeken. Ook heeft de Dakota 2016: een oersolide ecru-kleurige uitritsbare kuipgrondzeil en een fraaie achterkeuken met de keukenwielen als optie.Verder is er een aanritsbare ecruboogluifel als optie/actie met evt. luifelzijwanden in de nieuwe kleuren! Daarnaast heeft de Dakota ook o.a. het schitterende bordeaux dekzeil en een fraaie gigantische voortent-zijuitbouw van 2.10 x 1.80 m. (optie) , met enorm veel extra ruimte en mogelijkheden

Multifunctionele Luifel

Dat de AS-boogluifel nu niet alleen voor de voortent, maar ook voor de wagentent te monteren is,
is een zeer positief element. Daarbij is het ook mogelijk om het luifeldoek met de wagentent in te vouwen, waardoor dit naderhand supersnel weer opgebouwd is voor een kort verblijf waarbij niet de hele voortent opgebouwd wordt. Het is overigens niet ook nog mogelijk om de luifel zijwanden aan de wagentent te ritsen (maar deze kunnen zo nodig natuurlijk wel los naar de grond toe afgespannen worden als ze aan de luifel geritst zijn).

Tempo-100 keuring mogelijk

Bent u van plan om met de vouwwagen over de Duitse Autobahn te rijden en vindt u de maximum toegestane snelheid van 80 km/u te langzaam? Vraag dan een Tempo-100 keuring aan. De vouwwagen wordt dan bij Kampeercentrum de Jong gekeurd en indien het trekkende voertuig ook aan de gestelde eisen voldoet, wordt de vouwwagen voorzien van een officiële Tempo-100 sticker. Hiermee bent u in Duitsland vrijgesteld van de 80 km/u maximum en mag u nu 100 km/u met de vouwwagen rijden.

Kom naar onze showroom om de Jamet Dakota te bezichtigen!!

Opzetsysteem Jamet Dakota

(getoond model is de Jamet Arizona, maar het opzetsysteem is hetzelfde)x