Jamet Arizona 50 All Season

De Jamet Vouwwagen Arizona All Season – 50 is het topmodel in de Jamet-collectie, 4-6 persoons, en geschikt voor alle seizoenen of voor een heel seizoen lang (dankzij synthetisch Ten Cate AS-dakdoek met zelfreinigend effect, en ademend acryl wanddoek) !

Ons nimmer aflatende (ondanks al meer dan 25 jaar Nr. 1) streven naar permanente innovatie heeft een geweldige nieuwe tentkleuren-combinatie opgeleverd, de magistrale JAMET ARIZONA – LOOK, die ongekend is in de vouwwagenwereld. Deze bestaat uit m.n lichtgrijs AS self-cleaning dakdoek, met acryl wanden in luxe “geprofileerd” lichtgrijs en fraai donker anthracite. Verder zwart pvc als spatrand en slikrand met witte biezen en ritsen als fraai contrast. Interieur in lichtgrijs polyesterkatoen. De ouwwagen Arizona 50 heeft een modern halfrond voortent-voorwand-design gekregen in heel bijzonder chique aluminium-kleurig acryl. De Arizona 50 is ook inclusief een GRATIS jubileum disselbak en dat voor een zeer scherpe prijs voor zo’n royale en luxe vouwwagen.

Zelfreinigend tentdoek
De Arizona All Season 50 worden in het kader van het streven naar “permanente innovatie” uitgevoerd met i-doek ( = i-intelligent dak-tentdoek) met zelfreingend effect. Dit past perfect in de (unieke) vouwwagen-technologie van Jamet ! Het Ten Cate All Season Residential dakdoek heeft een speciale zelfreinigende coating, ontwikkeld door innovatieve technieken, waardoor het als nieuw zal blijven. De toplaag ervan lijkt op dat van het blad van de lotusbloem, bekend om zijn water- en vuil-afstotende eigenschappen. Vuil zal zich nog minder hechten aan het oppervlak van dit gecoate weefsel ( “super hydrophobic surface” ), waarna een lokale regenbui de vuildeeltjes van het doek kan wegspoelen! Zo maakt Jamet / Ten Cate gebruik van een prachtig voorbeeld uit de natuur!

Verdere Specifieke Vernieuwingen Arizona – 50
De bedmatras- en zitbankmatras-hoezen van beide bedden van maar liefst 2.10 x 1.65 m. zijn extra gewatteerd en in een fraai ruitmotief doorstikt voor :

nog beter slaapcomfort door een extra zachtere toplaag bovenop de stevige schuimmatras
minder condens-vorming op de matras door een extra wat-isolatielaag (zie tek./foto)
een veel luxere , fraaiere en vollere uitstraling.
Kortom : een hele chique noviteit in de Jamet – Arizona 50!

Voor trekkers of langdurig kamperen
Tenslotte heeft de Arizona All Season – 50 het ongeëvenaarde Arizona Module Concept (voor zowel trekkend als langdurig residentieel kamperen, nog verder verfijnd met de optie van een tussenwandpaneel , dat tussen de 2 halve voorwandpanelen (indien hiervan maar één verplaatst is) gemonteerd kan worden! Hierdoor kan er zowel links als rechts vóór de voortent een ” erker-functie ” gecreëerd worden. Dit is dan ook nog weer te combineren met het nieuwe voortent-vliegengaas-voorwandpaneel . Hierdoor zijn eindeloze combinaties mogelijk met een nieuwe (deelbare) hemel en grondzeil voor onder de luifel als extra opties.

Deze extra tussenwand biedt fantastische ruimtelijke indelingen, waardoor de beleving van de binnenruimte en de uitstraling naar buiten toe van de Arizona AS totaal anders is. Deze extra (omkeerbare) aanritsbare tussenwand is overigens zeer luxe uitgevoerd met een dicht plastic raam met oprolbare raamflap aangepast in kleur.

Door het Module-Concept was het al mogelijk om de luifel voor de wagentent of voor de voortent te plaatsen, met niet alleen 1 of 2 inritsbare luifelzijwanden, maar waarbij ook de voortent-voorwand verplaatst en in de luifel ingeritst kan worden (evt. met vliegengaas-voorwandpaneel). Hierdoor ontstaat div. module-mogelijkheden, bijv. voor de wagentent een kleine slechts 2 meter diepe “reis”-voortent of een mega party-voortent van maar liefst 5.20×5.00 m. voor gebruik tijdens langer verblijf met ruimte voor vele (extra) personen/gasten, waarbij dan ook de nieuwe erker-functie m.b.v. de nieuwe tussenwand gecombineerd kan worden. Zie voor alle mogelijkheden hiervan de foto-serie hieronder.

Daarnaast heeft de Arizona nu een uitvouwbaar zwart Jubileum dekzeil ( + 10/15 cm) voor nog meer bagage-ruimte (zie foto), hetgeen perfect aansluit bij dit royale famile-model. Uiteraard ook met nieuw neuswiel en schokbrekers (via optie/actie)!

Verder is de Arizona 2019 als symmetrische 4-6 persoons vouwwagen uitgerust met een super-grote voortent en wagenbak ! 2.10 meter lange bedden (bij 1.65 m.) met lattenbodems. Superluxe achterkeuken met nieuwe keukenwielen als optie. Ook voor 2019 moderne oprolraamflappen in rustig en goed verduisterend donkergrijs i.p.v. drukke gordijnen . In de Arizona voortent is er bevendien een fraaie voortenthemel (ter isolatie) en -binnentent met een speciale keukenruimte, een hangkast en een toilet-/bergruimte (optie/actie) voor nog meer gebruiksgemak !

Ook nieuw is de vliegengaas-entreedeur en het vliegengaas-voorwandpaneel (optie), het uitritsbaar kuipgrondzeil en de voortent- en luifel-stormband-afspanning (optie), alsmede de Power-Grip framesnelspanners op maar liefst 20 posities in het voortentframe en luifelframe ! Dit betekent een groot extra gemak bij het opzetten van de gigantische Arizona voortent ! En tenslotte is de Arizona All Season – 50 ook met de speciale 50 jaar Jubileum actie nu inclusief een grote GRATIS disselbak.


Karakteristieken

Gewicht 650 kg
Lengte wagenbak 2.68 m
Lengte met dissel 3.90 m
Breedte wagenbak 1.60 m
Hoogte wagenbak 1.10 m
Totaal aantal slaapplaatsen 4 + 2
Onder- slaaptent mogelijk ja

Highlights

Superluxe 4-6 persoons symmetrisch model
AS dak met zelfreinigend effect
Ademend luxe acryl-zijwanddoek
Voorwand design in aparte kleuren
Incl gratis Jubileum-disselbak
2.10 m bedden (bij 1.65m) met luxe isolatie-wattering
Extra donkere slaapcabines
Luxe 3-pits thermisch beveiligde rvs keuken
Super snel opzetsysteem
Verplaatsbare voortent-voorwand
Module Concept Voortent/Luifel
Uitritsbaar oerdegelijk pvc-kuipgrondzeil

Foto’s


Indelingen

Jamet Arizona AS 50 

Rijklaar gewicht 420 kg
Maximaal toelaatbaar gewicht 650 kg
Lengte x Breedte x Hoogte opgebouwd 5.60 m x 5.20 m x 2.45/ 1.90 m
Slaapplaatsen 4 + 2
Bedmaat 165 x 210 cm
Bedmaat 165 x 210 cm
Ondertent mogelijk ja (o)

Tempo-100 keuring mogelijk
Bent u van plan om met de vouwwagen over de Duitse Autobahn te rijden en vindt u de maximum toegestane snelheid van 80 km/u te langzaam? Vraag dan een Tempo-100 keuring aan. De vouwwagen wordt dan bij Kampeercentrum de Jong gekeurd en indien het trekkende voertuig ook aan de gestelde eisen voldoet, wordt de vouwwagen voorzien van een officiële Tempo-100 sticker. Hiermee bent u in Duitsland vrijgesteld van de 80 km/u maximum en mag u nu 100 km/u met de vouwwagen rijden.