Jamet Arizona All Season 2019

De Arizona is een symmetrisch opgebouwde vouwwagen die geschikt is voor seizoens gebruik. De wanden van de Arizona zijn van ademend acryl voor een optimaal klimaat in de tent. Het dak is gemaakt van synthetisch All Season doek wat een zelfreinigende werking heeft. Een laag over de buitenkant zorgt ervoor dat het vuil niet kan hechten en bij een regenbui van het doek spoelt.

Zeer eenvoudig op te zetten

Het frame is op 20 diverse plekken voorzien van een Power-Grip snelspanner. Deze spanners maken het mogelijk om het frame traploos en stevig vast te zetten, door een spanhendel. Het semiautomatische uitklapsysteem maakt het mogelijk om de gehele vouwwagen eigenhandig op te zetten! In 3 eenvoudige bewegingen staat het grootste deel van de tent al.

Onderling verwisselbare wanden

De leefruimte van de Arizona kunt u zelf indelen, de voorwand is namelijk verplaatsbaar. Hierdoor kunt u ervoor kiezen om een enorme luifel te creëren of juist een extra ruime voortent. De vele ventilatiemogelijkheden zorgen ervoor dat u de frisse buitenlucht binnen krijgt, maar muggen en vliegen buiten houdt.

Ideaal voor onderweg

De Jamet Arizona presteert zeker zo goed op de weg als op de camping. De wegligging is optimaal, mede dankzij de gemonteerde schokdempers. De hoes rondom de wagen heeft een compartiment voor extra bagage en kan los worden gehaald om een snelle toegang te krijgen tot de luxe 3-pits keuken, welke achterop de vouwwagen bevestigd zit.

Veranderingen

Nieuw vanaf 2016 is het moderne halfronde voorwanddesign, in de fraaie kleuren zwart/lichtgrijs/wit/antraciet. Ook nieuw is het Module concept, hierbij heeft u de mogelijkheid om een erker te creëren. Als laatste heeft de Jamet Arizona net zoals alle modellen een in hoogte verstelbaar dekzeil voor extra bagage.

Tempo-100 keuring mogelijk

Bent u van plan om met de vouwwagen over de Duitse Autobahn te rijden en vindt u de maximum toegestane snelheid van 80 km/u te langzaam? Vraag dan een Tempo-100 keuring aan. De vouwwagen wordt dan bij Kampeercentrum de Jong gekeurd en indien het trekkende voertuig ook aan de gestelde eisen voldoet, wordt de vouwwagen voorzien van een officiële Tempo-100 sticker. Hiermee bent u in Duitsland vrijgesteld van de 80 km/u maximum en mag u nu 100 km/u met de vouwwagen rijden.

Opzetsysteem Jamet Arizona

x